Nieuwe videoclip voor “Pattaya Pattaya”

Door Gringo
Geplaatst in Pattaya, Steden
Tags: , , ,
8 november 2016

“Pattaya Pattaya” is een al heel oud deuntje, dat regelmatig te horen is in bars en andere gelegenheden. Het is een aardige meezinger en als er één van de verschillende videoclips, die er in de loop van de jaren van zijn gemaakt, wordt vertoond is dat goed voor de stemming in de bar. Een lekkere oppepper voor nóg een drankje. U kunt de meeste videoclips wel op YouTube bekijken.

Op YouTube nu ook de nieuwste videoclip, die voor deze Pattayaanse evergreen door “Love Pattaya” is gemaakt. U kunt de clip hieronder bekijken, maar eerst even een waarschuwing.

Waarschuwing

Als u van mening bent, dat Pattaya een verderfelijke stad is van hoeren en sloeren, een Sodom en Gomorra, een rioolputje, een verzamelplaats van dronken buitenlanders, die zich vermaken met bierdrinken en een minderwaardig soort Thaise vrouwen, kijk dan zeker NIET naar deze video. Het filmpje bevat af en toe nogal heftige beelden van schaars geklede dames en het zal zeker uw idee over Pattaya versterken.

Herinnering/voorproefje

Voor anderen zal het een aangename herinnering zijn aan hun laatste vakantie in Pattaya. Na een periode van hard werken, lekker even uit je bol in Pattaya met onder meer drank, seks en rock ‘n roll! Niks mis mee, toch?

Voor mensen, die op het punt staan om binnenkort (voor het eerst?) naar Pattaya te reizen, is de videoclip een aardig voorproefje van wat hen te wachten staat.

Dus: kijk, luister en geniet of kijk en luister niet!

https://youtu.be/sO4zspbeevE

13 reacties op “Nieuwe videoclip voor “Pattaya Pattaya””

 1. Khun Peter zegt op

  Misschien wel leuk om te vermelden: het liedje is van de Vlaming Lou Deprijck die in Pattaya woont. Meer info: https://nl.wikipedia.org/wiki/Lou_Deprijck

  • kees zegt op

   Volgens mij is Lou Deprijck teruggegaan naar België. Ik heb in september met een bar dame gesproken die er wel eens een feestje heeft gehad toen hij nog in Pattaya woonde. Volgens haar een hele lieve man. Voor Pattaya Pattaya had hij o.a. ook een hit(je) met Kingston Kingston. Klinkt vrijwel hetzelfde.

   • l.lagemaat zegt op

    Lou Deprijck woont nog in Pattaya.

    Enige maanden geleden trad hij nog op in het Eastern Hotel voor een Nederlands feestje.

  • Ron zegt op

   Lou Deprijck woont al geruime tijd niet meer in Pattaya maar is woonachtig in Wallonië namelijk Lessen of Lessines en is er actief in de plaatselijke politiek .
   Tevens is Lou geen Vlaming maar een echte waal afkomstig van het dorpje Deux-Acren dat gelegen is in Wallonië en ligt op de taalgrens met Oost Vlaanderen .

 2. Realist zegt op

  Deze videoclip is een prachtige promotie voor de mensen die naar Pattaya komen om de bloemetjes buiten te zetten.
  Het geeft een beeld hoe het er aan toegaat in de grootste hoerenkeet van de wereld,maar Pattaya is niet geheel Thailand,zoals de wallen in Amsterdam niet geheel Amsterdam is.
  Ook in en rond Pattaya zijn enorm veel toeristische attracties te bezichtigen,en niet te vergeten de mooie stranden en eilanden die niet ver van de kust liggen.
  Realist

  • l.lagemaat zegt op

   De grootste hoerenkeet is door achterstallig onderhoud in elkaar gestort.

   Oorzaken:

   -Veel minder toeristen
   -Militaire opruimingsacties.
   -De 13-oktober gebeurtenis

   Maar dit liedje kan bij elk willekeurig filmpje geplakt worden en dan doen alsof……

 3. Pieter zegt op

  Lou Deprijck,
  Pattaya… Pattaya…
  https://www.youtube.com/watch?v=3iFtQ5_BSE4

 4. bob zegt op

  Waarom toch altijd alleen de vrouwen en niets over dat andere fenomeen: de mannen en de boys.

  • Khun Peter zegt op

   Misschien omdat er meer hetero’s rondlopen? Maar op zich heb je gelijk.

 5. gerard van heyste zegt op

  De Lou gaat meermalen naar Belgie ,voor optredens , maar komt altijd terug,zal er ook weer zijn op ons jaarlijks Belgisch feest in februari ;ingericht door de Belgische club !

 6. marcello zegt op

  inderdaad lekker feesten, heb plezier met de dames,respecteer de dames en heb een leuke tijd in pattaya.

 7. lung addie zegt op

  Lou en de Holywood Bananas … ik ken hem persoonlijk …. in Belgie woonde hij op amper 10km van mij af in Lessen en origineel afkomstig van Deux-Acres, een deelgemeente van Lessen … ja ligt in Wallonie, knal op de taalgrens en was op amper 3km van mijn woonst te Geraardsbergen. Ontmoette Lou laatst in Sihanoukville, Cambodja …. toffe meneer en een top muzikant. Laat ze maar nieuwe versies maken van Pattaya Pattaya, dat laat de kassa bij hem goed rinkelen. Dat liedje, op basis van zijn zelf gemusiseerde en geschreven versie van Kingston, is een kip met gouden eieren. Ook zijn song:” ca plane pour moi, ” wat bewezen werd dat hij het schreef en zelf inzong, doch gedupd werd door Plastic Bertrand, die geen noot kon zingen doch enkel dansen, heeft hem geen windeieren gelegd.
  Lou is momenteel actief in de gemeenteraad van Lessen en verblijft dus momenteel hoofdzakelijk in Belgie. Hij komt nog steeds op heel regelmatige basis naar Pattaya.

 8. will zegt op

  lou heeft mij is verteld dat hij aan de song pattaya geen bal heeft verdiend. was pas uit, en werd al gecopyt. had daar blijkbaar ook geen registratie op .

  maar is ’toffe pee’

  w


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website