Er heeft een enorme kaalslag aan de Pattaya Nua Road plaatsgevonden. Rijdt men over de Pattaya Nua Road richting Dolphin rotonde dan begint na de Phechtakul Road (even voorbij restaurant Thai Garden ) links een gigantische puinhoop.

De Pattaya Bazaar, die weinig succesvol was, is met de grond gelijk gemaakt. Maar ook het goed lopende restaurant Kiss Food nabij de Dolhpin rotonde is verdwenen en verplaatst naar Soi 27. Deze is nu gevestigd in het restaurant van de Duitser Anton. Restaurant Anton is verplaatst bijna achteraan in Soi 27 ter hoogte van Soi Wongamat. Dus een aardige verhuizing van diverse goedlopende restaurants, die gelukkig niet verdwenen zijn.

Op de enorme vrijgekomen vlakte wordt nu alles in gereedheid gebracht om een groot winkelcentrum te bouwen. Er zal hier een Shopping Mall ontstaan, die wedijveren kan met het bekende CentralFestival Pattaya Beach aan de Beach Road en met een vergelijkbaar assortiment. Volgens insiders zou het gaan om het Terminal 21, vergelijkbaar zoals in Bangkok.

Nog even wachten en Pattaya weer een groot en luxe winkelcentrum rijker.

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Nieuwe luxe Shopping Mall aan de Pattaya Nua Road”

  1. psm zegt op

    De Pattaya Bazaar, vermoed ik, is het kleine overdekte gedeelte achter het Kiss restaurant. Maar wat al jarenlang leeg stond in het verlengde van Kiss restaurant richting Thai garden Resort ( geen restaurant zoals Lodewijk hier schrijft) is eigenlijk een schande. Vermoedelijk heeft hier iemand een stevige cent aan verdiend.

    Dit grote open gebouw stond jaren lang verlaten. Nooit enige activiteit in gezien. Enfin typisch Thai zeker 🙂


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website