Als ik tijdens mijn regelmatige wandeling langs beach Road in Pattaya wandel, neem ik ter hoogte van Mike’s Shopping Mall vaak de ernaast gelegen doorgang naar Second Road.

Die doorgang wordt wel Art Street genoemd, omdat daar vele kleine winkeltjes zijn, waar artiesten gevestigd zijn. U kunt er voor een tatoeage terecht, maar ook om er (meestal vanaf een foto) een schilderij te laten maken van uw schoonmoeder, uw kinderen of uw favoriete huisdier. Altijd leuk om er langs te lopen en de activiteiten van schilders en tatoeëerders gade te slaan.

Maar sinds kort is de doorgang versperd. Alle winkeltjes zijn namelijk afgebroken en verdwenen vanwege een verbouwing van Mike’s Shopping Mall. Mocht u een vergeefs bezoek brengen aan Art Street, dan is er geen man overboord. De Art Street bestaat nog wel degelijk, maar is verhuisd naar de ruimte op Tipp Plaza, slecht een honderd meter verwijderd.

Vanaf de parkeerplaats van Mike’s Shopping Mall loopt u over Second Road en ziet Tipp Plaza al gauw aangekondigd. Kijk voor een uitgebreide vlog over de verhuizing op onderstaande vlog van Kev-in-Thailand:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=ZLawNonCf_g[/embedyt]

2 reacties op “Art Street in Pattaya is verhuisd”

  1. David H. zegt op

    Prima info , vroeg me al af waar ze gebleven waren , kan je mooie Thaise muurdecoratie kopen of bestellen ….THX ….Maar tevens begrijp ik waarom ik het Amerikaans English prefereer te horen …..LOL

  2. gerd zegt op

    zo te zien zijn ze er op vooruit gegaan wat plek betreft vergeleken bij ervoor en het ziet er top uit…ga het over 13 dagen eens van dichtbij bekijken:)


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website