In Thailand kijken naar Formule 1 in Zandvoort

Door Gringo
Geplaatst in Autorace, Sport
Tags: , ,
3 september 2021

Circuit Zandvoort (Aerovista Luchtfotografie / Shutterstock.com)

Het Formule 1-circus is na een afwezigheid van 36 jaar weer neergestreken in Zandvoort. Daar wordt dit weekeinde de strijd om de wereldtitel tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton vervolgd

Zo begint een artikel in het Algemeen Dagblad van vandaag. Het artikel is slechts onderdeel van een lawine aan nieuwsberichten, achtergrondinformatie, interviews met experts, met coureurs en weet ik over wat nog meer. Ik ben geen echte fan van autoraces, volg het wel een beetje, zeker nu er ene Max Verstappen meedoet, die mogelijk de eerste Nederlander wordt, die een Grand Prix in Zandvoort gaat winnen.

Met al die aandacht op allerlei websites wordt zelfs ik enthousiast en ben dan ook wel van plan het spektakel vanaf nu te volgen. Ik ga dan zeker ook wel kijken, maar ik weet nog niet hoe?

In Nederland zal dat geen probleem zijn, want Ziggo, die de televisierechten voor Nederland heeft, vindt, dat héééél Nederland moet kunnen kijken en heeft besloten om haar kanalen gratis ter beschikking te stellen voor alle televisiekijkers.

Hoe dat hier in Thailand zal gaan, weet ik niet. Ziggo zit niet in mijn pakket van EuroTV-Asia en ik moet afwachten of er Thais kanaal zal zijn, die de races gaan uitzenden. Misschien wordt de race ook via YouTube uitgezonden of via Facebook,

Gaat u de races volgen of misschien hebt u wel een plaats in Zandvoort bemachtigd. Hoe gaat u kijken als u in Thailand woont.

Reacties met tips, waar bloglezers in Thailand nog dit weekend profijt kunnen hebben, zijn van harte welkom!

Rating: 4.00/5. From 4 votes.
Please wait...

20 reacties op “In Thailand kijken naar Formule 1 in Zandvoort”

 1. Roel zegt op

  Via TMN heb ik fox sport, wel engels maar zend alles uit wat F1 betreft.
  Ik heb dat op kanaal 516 op tv kabel

  En anders via deze link, Geen beveiligde link met wat advertenties die je dmv op kruisje wegdrukt.
  Eenmaal beeld dan geen probleem meer. Trouwens al het sport wereldwijd wordt daar weergegeven en allemaal live.

  http://cyfostreams.com/

  Succes

 2. Tukker Jan zegt op

  Hallo Gringo,
  Voor het bekijken van de formule 1 gebruik de Duitse website http://www.2ix2.com , dit is een gratis site met Duitse, Oostenrijk en Zwitserse zenders, op deze website naar beneden gaan tot je Orf 1 ziet, aanklikken en genieten van de formule 1, met voorbeschouwing, wel in het Duits,maar dat mag geen probleem zijn voor iemand uit Almelooooo, soms zend ook Servus tv dit uit, deze website is ook handig voor de motor GP en het Duitse voetbal

 3. Wayan zegt op

  Rechtstreeks kun je kijken met True Vision
  Momenteel zit ik te kijken naar de training
  Op True Vision worden alle F1 rechtstreeks uitgezonden

 4. Brenda zegt op

  Als je een abo hebt van EuroNLTV-Asia, dan kun je gewoon kijken op het Ziggokanaal, dat heet Ziggosport Select. Het is het eerste Ziggokanaal na Eurosport.

  • Gringo zegt op

   Bedankt, Brenda, ik heb het gevonden!

 5. Marc zegt op

  Voor Ziggo sport live streaming en vanuit Thailand.
  http://WWW.Cyfostreams.com
  Succes..

 6. HenryN zegt op

  Ik kan kijken via mijn IPTV (85euro pj) heb 67 landen er in zitten maar dat is totaal overbodige luxe. Wat moet je doen met bv Afghanistan?? niets dus maar kan alle Ned zenders zien zelfs alle lokale omroepen.
  Alle Ned, Engelse Italiaanse Spaanse en Franse voetbal via ESPN en/of ziggo/ Golf ook te zien en dus ook autosport.

  • John zegt op

   Ja klopt… Ik heb hetzelfde met IVIEW… ver over de 1000 zenders, meeste overbodig… wel alle west europeese zenders, plus Ziggo plus Sky Sport F1…

 7. Harrie Mertens zegt op

  Via you tube wordt het op een later tijdstip ook uitgezonden.

 8. onno zegt op

  http://www.hesgoal.com/

 9. Dirk Couzy zegt op

  Beste allemaal; zo kijk Ik Form 1 en Voetbal; cyfostreams.com & hescoal.com en dat gaat als een Speer!!!!!

 10. mat zegt op

  Internet site hesgoal kun je alle sport gratis kijken, waaronder ook de wedstrijden van het NL elftal, en natuurlijk ook de F1 race in Zandvoort

  • Chris zegt op

   Ik heb gewoon een abonnement op het TRUE sport pakket, met alle Premier League wedstrijden, alle wedstrijen van de Thai Premier League, een knaal voor Spaans en Italiaans voetbal, PPTV voor de Bundesliga, NBA basketball, twee golfkanalen, een apart tenniskanaal, een apart rugby kanaal, een snooker kanaal en twee wegrace kanalen die altijd alles uitzenden van de Formule 1, ook de kwalificatiewedtrijden en trainingen.

   Als ik dan nog wat wil zien wat ze niet uitzenden, zoals de wedstrijden van het Nederlands voetbal elftal en de Champions League, is er altijd nog doofootball.com op de computer.

 11. Andre zegt op

  Cyfostreams wordt bij mij geblokkeerd, malicious site blokked?

 12. John zegt op

  Beste allemaal, wie in de toekomst formule 1 en alle sporten in Nederland en alle zenders wil kijken en nog veel meer, graag contact opnemen.

  jtsanten@tutanota.com

 13. KhunTak zegt op

  Ik kijk dmv IPTV. SD, HD en FHD en heb natuurlijk heel veel overbodige kanalen van even zoveel landen. Het gaat mij om de sportkanalen en het nieuws.
  Oja, het zou ook wel leuk zijn als er benoemd kan worden waar men zoal op is aangesloten, als men IPTV gebruikt.
  Ik heb een android box, die ik ook kan gebruiken als ik bv een schotel zou hebben.
  Ik betaal per 6 maanden zo ongeveer €50,- en koop via Rapid IPTV

 14. Marcel zegt op

  SKYSPORT
  https://www.vipstand.se/sky-f1-live-sports-stream/1/
  https://motorsports-stream.com/live/formula-1-live-stream-60/channel-1/

  SUCCES

 15. Ruud zegt op

  Vrij eenvoudig. Ik kijk via VPN naar alle nederlandse zenders via Canaldigitaal app.. En ik heb geen abonnement voor Ziggo Sport maar het is dit weekend gratis. Je kan via andere andere apps ook kijken als je daarvoir n abonnement neemt. Als je geen adres in nederland heb kan je dat via vrienden of familie regelen

 16. Wim van Beveren zegt op

  Euronl.tv heeft ziggoselect daar wordt alles ven de F1 uitgezonden, maar volgend jaar zou ik wel willen weten waar dan te kijken.

 17. joopduyn zegt op

  Watch the best live coverage of your favourite sports: Football, Hockey, Tennis, Rugby, Basketball, F1, Boxing. Watch Now Live football, Live Rugby, Premier League football, Aviva Premiership rugby.
  Sport365.Live
  Watch Free Live Sports TV

  http://www.sport365.live/en/home

  Gratis en voor niks’. Groetjes Johan.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website