Voor diegenen die meer doen dan alleen naar Thailand vliegen en de vakantie op één bestemming doorbrengen, is de Trip Case App een geweldige tool voor het bijhouden van alle reis informatie.

Na het installeren van de App (iPad, iPhone, Android) en het aanmaken van de gratis account, is het enige wat je te doen staat, je boekingsbevestiging van boekingsite, airline of hotel doorsturen aan info@tripcase, binnen een 1/2 minuut ontvang je mail dat je reservering in de App geplaatst is.

Het enige wat je dan nog dient te doen is de gegevens linken aan een reis met een naam die je zelf willekeurig kunt aanmaken. Het systeem zet alle boekingen in chronologische reis volgorde. Als je reis aanstaande is ontvang je automatisch info over de gate van vertrek, mogelijke vlucht vertragingen of wijzigingen anderszins. Van hotels staan zelfs volautomatisch de contact gegevens in de App, en er is een knop om door te linken naar GPS, om route informatie te verkrijgen.

Kortom top, als je een reis maakt met meerdere (Binnenlandse) vluchten, hotels, bus en/of ferry transfers. Hierbij de afdruk van het bij de App behorende logo. Ook kun je in de App aangeven of- en met wie, je jouw reis informatie wilt delen, zo blijft dus ook werkgever of thuisfront op de hoogte van wijzigingen.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Een geweldige app het bijhouden van je reisinformatie: de Trip Case App”

 1. Bert zegt op

  Lijkt mij een aardige app en voor de familie en vrienden wel handig. Ook het opslaan van de tickets is handig maar de werkgever hoeft voor moj niet te weten waar ik uithang en wat ik doe, stel je voor dat ik het ( zeker te weten ) naar mijn zin heb en hij komt ook. Moet er niet aan denken want dan is de hele vakantie naar de welbekende kl.ten

 2. Leon zegt op

  Niet heel handig om je boekingsbevestiging wereldkundig te maken. Een ander kan zo jouw zaken veranderen. Weg reis. Niet doen dus.

  • Paul Schiphol zegt op

   Leon, niet zo paranoïde, om reisgegevens te veranderen, dien je dit nog altijd via je eigen log-in te doen, vaak geverifieerd via je mobile nr. Dus hacken van je reis gegevens is één ding, maar het veranderen daarvan toch een heel ander. We leven in een digitale wereld, dus alles wat je via Internet boekt, is al bekend op het WWW dus als iemand het op jou gemunt heeft, komt deze er toch wel bij. Maar ach als jij angst heb voor digitaal comfort. Moet je deze App inderdaad niet gebruiken.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website