Dat klinkt mooi: 10 jaar lang gratis op vakantie naar Azië voor 2 personen!

Het is de hoofdprijs van een actie, die de jarige 333TRAVEL heeft bedacht. De touroperator viert dit jaar het tienjarig jubileum met een unieke actie en een aantrekkelijke hoofdprijs. De campagne ‘Vind de like in de kast’ is gestart op 5 september en loopt in totaal 6 weken. Je kunt dus nog meedoen en meedingen naar deze grote prijs.

Om deel te kunnen nemen aan de actie dien je de Facebookpagina van 333TRAVEL te waarderen met een ‘Like’. Op dat moment opent een Aziatische kast welke vol staat met Aziatische souvenirs. Tussen deze souvenirs is het ‘I like’ pictogram verstopt. Je dient deze zo snel mogelijk te vinden. Na de vondst van het pictogram kan je de speeltijd verbeteren door het resultaat via Facebook en Twitter te delen. Indien je het pictogram niet vindt of ontevreden bent over de score, heb je de mogelijkheid tot een 2e poging.

Elke week zal een nieuwe kast online worden geplaatst waardoor je gedurende de looptijd van de actie totaal 12 pogingen hebt om de snelste score neer te zetten. De winnaar is de deelnemer met de snelste tijd.

De actie maakt deel uit van de social media strategie van 333TRAVEL, waar de Azië specialist fors op gaat inzetten.

Meespelen kan op: facebook.com/333TRAVEL

10 reacties op “10 jaar lang gratis op vakantie naar Azië”

 1. cor verhoef zegt op

  Misschien een domme vraag, maar zijn mensen die de pech hebben al in Azie te wonen van deelname uitgesloten? Dat zou namelijk rieken naar discriminatie en mocht ik uitgesloten zijn van deelname, dan zal ik helaas genoodzaakt zijn mijn leger huisadvokaten in te schakelen en mij, beroepend op de Wet Gelijke Behandeling, hahahaTravel voor het gerecht te slepen. Ik laat mij een vakantie in Azie niet door de neus boren, louter en alleen vanwege het triviale feit dat ik al op dat continent woon.

  • @ Cor, van mij mag je meedoen. Wat dacht je van een heerlijke vakantie naar het prachtige Nederland?

   • cor verhoef zegt op

    Nah. Daar was ik drie jaar geleden voor het laatst en mijn vrouw en ik hadden het zo koud dat we na drie dagen een vliegtuig naar Portugal genomen hebben.
    Nederland is inderdaad een prachtig land, zeker voor mijn vrouw (wow! Look Cor, Harry Potter Trees!), maar ik ben een enorme koukleum. In de Nederlandse zomer moet ik altijd werken.

    • marcos zegt op

     @ Cor. Met genoegen heb ik uw reactie gelezen. Eindelijk eens iemand die Nederland niet met de grond gelijk maakt en met een legitieme reden komt om Nederland vaarwel te zeggen: Het is mij te koud! De meesten willen nog wel eens vergeten dat ze nu in Thailand kunnen wonen omdat men in Nederland goede banen heeft gehad, Een AOW met een mooi pensioen hebben opgebouwd , of als zelfstandige het heel goed hebben gedaan. Chapeau Cor!

     • cor verhoef zegt op

      @Marcos,

      Nederland is zoals ik al zei een prachtig land, maar helaas wordt mijn verblijf hier niet betaald door een opgebouwd pensioen, AOW, of kaptaal. Ik heb een salaris van de Thaise staatschool waar ik al heel wat jaartjes werk. Ik ben bang dat tegen de tijd dat ik pensioengerechtigd ben, de zaak verdampt is. Gelukkig heb ik wat ijzers in het vuur, dus ik maak me daar geen zorgen om.
      Je brengt me trouwens wel op een idee Marcos. Ik ga een artikel schrijven over de vakanties in Nederland die mijn vrouw en ik in het verleden gehad hebben. Ik ben door mijn vrouw gaan inzien dat Nederland een prachtg land is en dat ongenoegen in jezelf zit. Thx!

  • cor verhoef zegt op

   John, dat realizeerde ik me pas nadat ik op de ‘verstuur” knop had gedrukt. Thx anyway.

 2. Miek37 zegt op

  Toch even een opmerking, het spel wordt gedurende 10 weken gespeeld, iedere week moet je de duimpjes (likes) vinden in een kast, wie na 10 weken de kortste tijd (gedeeld door 10) heeft, heeft gewonnen, er zijn inmiddels al 4 weken voorbij dus nu alsnog mee gaan doen heeft weinig zin vrees ik. (Dit nog afgezien van alle technische problemen die ze met het spel hebben gehad, waardoor ik al bij week 3 ben afgehaakt).

  • @ Je moet de snelste tijd neerzetten heb ik begrepen. Dus je hoeft niet alle 10 weken gespeeld te hebben. Je hebt alleen meer kans als je iedere week speelt.

   • Anne zegt op

    Dan moet je nog snel kunnen vinden en snel kunnen klikken want er zijn mensen die 1 seconde hebben.
    Lijkt een beetje hopeloos als niet iedereen behendig en iedereen krijg dan nog is de ‘duimpjes’ op een andere plaats waardoor de ene het sneller kan zien dan andere.

 3. Wim zegt op

  Ik heb een zeer snelle tijd neergezet, maar er zal er altijd wel weer eentje sneller zijn 😀


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website