Pattaya: Tweede Makro in aanbouw

Door Gringo
Geplaatst in Shoppen
Tags: ,
10 april 2014

Iedereen, die in Pattaya en omstreken woont, kent de grote Makro aan Sukhumvit Road, richting Sattahip. Het is er altijd een drukte van belang.

Ik ben een keer met mijn vrouw mee geweest, maar dat soort zaken liggen mij niet. Een snelle wandeling door de immense hal en ik had het wel gezien. Ik heb een poosje buiten staan kijken en je verbaast je werkelijk wat er allemaal door de klandizie uit de Makro wordt gesleept.

Goede zaak dus, en daarom niet zo verwonderlijk, dat de Makro een tweede vestiging in Pattaya gaat openen. De Cash & Carry is volop in aanbouw op Pattaya Noord (Nua), recht tegenover het busstation. Het gebouw lijkt klaar, de naam Makro is al verlicht boven de ingang, maar het parkeerterrein ervoor moet nog worden afgewerkt. Hoe het binnen het gebouw gesteld is, kon ik nog niet zien. Hoe dan ook, goed nieuws voor vele Pattayanen, die de lange tocht naar het ander Makro straks niet meer hoeven te maken.

Dit is weliswaar geen wereldnieuws, maar wel een wereldprimeur, zei hij lachend, want ik kwam het nieuws nog nergens anders tegen.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Pattaya: Tweede Makro in aanbouw”

 1. Billekens zegt op

  Kan iedereen in Thailand bij de Makro boodschappen doen of heb je daar ook een pasje voor nodig?

  • cor jansen zegt op

   Pas aanvragen bij de Info balie, wat gegevens en kopen maar, en
   de pas kan je mee nemen.
   De folder komt dan later thuis gestuurd.
   groeten Cor Jansen


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website