Beste lezers,

Sinds ongeveer begin dit jaar zijn is het nieuwe model visumsticker in omloop gekomen bij de Schengenlidstaten. Nu werk ik aan een update van het Schengendossier en daarvoor zoek ik goede foto’s van deze nieuwe stickers.

Bij voorkeur zoek ik een foto recht van bovenaf van een Thai die dit jaar voor het eerst naar Nederland of België is of gaat komen. Dan kan ik in het dossier een goed voorbeeld laten zien van wat iemand kan verwachten in het paspoort als deze voor de eerste keer een Schengenvisum heeft aangevraagd. Uiteraard zal ik de pasfoto en andere persoonlijke of gevoelige informatie afplakken zoals ook gedaan heb met de foto’s die in het huidige Schengendossier staan.

Begin februari hoop ik de nieuwe versie van het Schengendossier naar de redactie te kunnen sturen. Dan is het dossier weer up to date met de nieuwe regels die per 2-2-2020 in werking treden. Uiteraard is feedback altijd welkom. Missen er bepaalde vragen? Staan er dingen in die duidelijker kunnen? Andere zaken die ik kan verbeteren? Nog iets anders opgevallen? Laat het weten, dan neem ik het mee in de update. Zo helpen wij elkaar met het zo vlot mogelijk doorlopen van de visumprocedure. 🙂

Alvast hartelijk bedankt.

Groet,

Rob V.


» Laat een reactie achter


4 reacties op “Oproep: Ik zoek foto’s van het nieuwe model Schengenvisumsticker”

 1. Geert zegt op

  Dag Rob,

  Ik heb in oktober vorig jaar voor het eerst een schengenvisum aangevraagd en gekregen voor mijn Thaise partner. (via VFS en Belgische ambassade)
  Alles goed en heel vlot verlopen mede dankzij jouw Schengendossier.
  Binnen 2 maanden gaan we opnieuw een visum aanvragen maar dit keer hopen we een ME te krijgen. Ik kijk dus uit naar de nieuwe versie van het Schengendossier.

  Gegroet,

  Geert.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +3 (obv 3 stemmen)

Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website