Er zijn nogal wat buitenlanders, die een (duurzame) relatie aangaan met een Thaise dame, die vaak een flink stuk jonger is. Omgekeerd komt minder voor, maar als het gebeurt en het betreft ook nog een beroemde Thaise zangeres, dan is dat nieuws. Sunaree Ratchasima heeft aangekondigd dat ze met Wouter uit Nederland gaat trouwen.

Geruchten over dit toekomstige huwelijk waren er al langere tijd, maar afgelopen week heeft het paar eindelijk de knoop doorgehakt en zich voor een huwelijk laten registreren.

Leeftijd

Sunaree is 48 jaar oud, terwijl haar “toy boy” Wouter slechts 27 jaar is. Het echtpaar is van plan een traditionele Thaise huwelijksceremonie in november te organiseren, compleet met bruidsschat. Dat laatste moet al te serieus worden opgevat, het gaat er om, dat de Thaise traditie in deze gehandhaafd wordt.

Kinderwens

Sunaree is eerder getrouwd geweest, heeft uit dat huwelijk een zoon van inmiddels 6 jaar en kondigde in een Tv-programma aan, dat ze nu ook een “luuk kreng”, een kind met gemengd Nederlands en Thais bloed wil. “We zijn in gesprek met de artsen over dat,” zei de populaire “luuk thung” zangeres, “maar ik ben fit en gezond dus waarom niet”.

Tv-programma

Het toekomstig echtpaar zit een praatprogramma van Channel 8 en het is alleen Sunaree die het woord doet. Zij praat over het verschil in leeftijd, de administratieve rompslomp om met een buitenlander te kunnen trouwen en meer van dit soort zaken. Wouter kijkt met ogen vol bewondering naar zijn verloofde, maar zegt niets.

Wie is Wouter?

En dat prikkelt, nietwaar? Terwijl er van Sunaree voldoende op Internet en YouTube te vinden is, is Wouter een volslagen onbekende. Op zoek naar wat meer informatie vond ik slechts, dat hij uit een plaats “een half uur” van Amsterdam komt. In die plaats is (nog) geen Thais restaurant en één van de plannen van het gelukkig toekomstig echtpaar is daar verandering in te brengen.

Misschien kent u Wouter of leest hij zelf dit bericht. We willen graag wat meer over zijn achtergrond, zijn liefde voor Sunaree en zijn toekomstplannen weten.

8 reacties op “Sunaree Ratchasima (48) trouwt met Wouter (27) uit Nederland”

 1. Rens zegt op

  Zie hier een interview met het gelukkige paar https://youtu.be/4rN9BOJbXj0

  • Gringo zegt op

   Prachtige video voor onze showtime liefhebbers, helaas zonder Nederlandse of Engelse ondertiteling.

   Als je er niet genoeg van kunt krijgen, hier nog een mooi filmpje:
   https://www.youtube.com/watch?v=6SCuX9gkWRo

 2. Jack G. zegt op

  Ik hoop dat de roddelbladen weinig problemen voor dit stel gaan opleveren. Of hebben ze die niet in Thailand. Bangkok Boulevard op TV? Kortom, als ik iets van Wouter die net als ik een half uur van Amsterdam woont zou weten dan zou ik het niet vertellen.

 3. Christina zegt op

  We wensen Hun veel geluk!

 4. Chris verhoeven zegt op

  Ik snap de ophef niet zo.

  Ik weet dat de mmeeste buitenlanders een veel jongere vriendin hebben, maar ben blij dat mijn vrouw en ik niet meer de enige zijn. Ik ben 33 en mijn vrouw 45 en daar is niks mis mee. Ja het is aan mij de taak om haar jong te houden. Maar dat is geen probleem.

  Leef en laten leven zou ik zeggen. Zolang de liefde echt is.

  Groeten Chris

 5. raf zegt op

  Veel geluk aan het paar,maar heb wel een vraagje of opmerking,een sinsot(huwelijksschat) betalen als de bruid voorheen reeds gehuwd was en dan nog zelfs een kind heeft van een andere man, dan is een sinsot toch ongebruikelijk…..of geld dat niet bij beroemde mensen ?
  Ik weet,dat er in het dorp, stiekem word gelachen met de “domme” farang…..die de regels toch niet kent……

 6. Thomas zegt op

  Wouter had het slechter kunnen treffen, lichamelijk dan. Ik vind het een mooie vrouw. Hopelijk is het een nieuwe trend waarbij de vrouwen gelijk komen met de mannen. Scheelt voor ons wellicht ook een hoop gedonder als we met een jongere Thaise over straat lopen. Ik hoop dat ze een lang en goed huwelijk tegemoet gaan.

 7. colin de Jong zegt op

  Heb haar leren kennen tijdens een TV show in Bangkok en moet zeggen ze is heel spontaan, maar was niet zo gecharmeerd van haar Thaise Country and Western stijl. Maar dat is natuurlijk persoonlijk,maar ze loopt wel haar zakken te vullen met die Thaise songs en snabbelt er vrolijk op los.
  Wens het paar een gelukkige toekomst, maar denk dat het wel een beetje laat is voor een nieuwe kinderwens. Maar de techniek kan veel hulp bieden.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website