Reclamefilmpje TrueMove hit op YouTube (video)

Door Redactie
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: ,
16 september 2013

Een sentimentele commercial van TrueMove  met een sympathieke boodschap blijkt een hit op social media. Het filmpje wordt massaal bekeken. De teller staat al op 3,5 miljoen hits.

Er is in Nederland een spreekwoord: ‘wie goed doet, goed ontmoet.’ Dat geldt in Thailand natuurlijk ook. Goede dingen doen is een manier om je karma wat op te poetsen. Je zult daarvoor in dit leven of een volgend leven (boeddhisten geloven in reïncarnatie) worden beloond.

In deze commercial van TrueMove komt dat maar weer eens tot uiting. Sommigen beweren dat het een waar gebeurd verhaal is. Helaas kunnen wij dat niet bevestigen.

Pak de tissues er maar vast bij…

‘Giving’

Bekijk de video hieronder:

[youtube]http://youtu.be/g_Z1LIrmKes[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Reclamefilmpje TrueMove hit op YouTube (video)”

 1. Jacques zegt op

  Eerste klas tranentrekker. Mooi om over te dromen, maar ook te mooi om waar te zijn.

 2. Martin B zegt op

  Beslist niet te mooi om waar te zijn. Ik ken honderden dokteren en diverse ziekenhuizen die ofwel hun diensten gratis verstrekken, ofwel tegen sterk gereduceerd tarief aan hen die dit nodig hebben. Ik weet dat uit jarenlange ervaring met medische projekten.

  Er zijn ook letterlijk duizenden vrijwilleger-doktoren en -verpleegsters die hun vrije tijd regelmatig gratis beschikbaar stellen voor hulp aan de armsten uit de samenleving, bijvoorbeeld de vrijwilligers van de Princess-Mother Medical Volunteer Foundation.

  Dit is wederom een van de zeer vele nauwelijks bekende aspecten van de Thaise samenleving waaraan wij een voorbeeld kunnen nemen.

 3. janbeute zegt op

  Een mooie movie , misschien commercial movie maar met een zeker positieve uitstraling. Maar ook hier in Thailand kun je vele mensen vinden met een gouden hart en goede bedoelingen. Maar je moet er soms wel na zoeken en dat kost veel tijd. Maar als je zoals ik hier lange tijd woont dan weet je wie je echte vrienden zijn. Veelal ligt ook aan je zelf. Maar zo als mijn moeder mij leerde: Wie goed doet goed ontmoet, ook een oud Hollands spreekwoord.
  Wederom Groetjes Jantje


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website