Het afgelopen weekend is er op sociale media weer eens ophef ontstaan over een YouTube filmpje. Ditmaal van twee naakte ladyboys die dansen op de muziek ‘Splash Out’, een superhit in Thailand van 3.2.1 en Baitoei R-Siam.

Het filmpje met de titel ‘Man Naen Ok Loey Tong Thod’, verspreidde zich razendsnel via YouTube en Facebook. Dit leidde tot een publiek protest; vooral binnen de transgender gemeenschap werd er afkeurend gereageerd op het gedrag van de twee ladyboys.

De twee ‘daders’ hebben vandaag publiekelijk spijt betuigd met een tweede filmpje op YouTube. Ze zeiden dat ze onder invloed waren van drank en spontaan het filmpje hadden opgenomen en verspreid.

Reputatie Ladyboys

Veel ladyboys vonden het gedrag verwerpelijk en zijn van mening dat de twee door hun handelen de reputatie van andere ladyboys schaden.

Volgens de populaire Thaise website Sanook, kunnen de twee gearresteerd worden voor het maken en publiceren van online pornografie. De politie heeft al een aantal duplicaten van de originele film van internet laten verwijderen. De daders zullen door de politie verhoord worden.

Video excuses

In het onderstaande filmpje bieden de twee ladyboys hun excuses aan:

[youtube]http://youtu.be/0xIlzRVVxCE[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website