Ladyboys op boot vallen toeristen lastig (video)

Door Redactie
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: ,
10 mei 2013

Een video die circuleert op sociale media zorgt voor ophef in Thailand. In de bewuste clip misdragen twee ladyboys door zich hinderlijk op te dringen aan mannelijke westerse toeristen. Deze zijn hier duidelijk niet van gediend.

De twee ladyboys bevonden zich samen met de toeristen op een boot die op weg was naar Khao Phing Kan, ook bekend onder de naam James Bond Island, bij Phang Nha Bay.

Veel Thai melden in reacties dat zij hun gedrag verwerpelijk vinden en een schande zijn voor andere ladyboys.

Het motief voor dit vrijpostige gedrag is onbekend, maar er wordt gespeculeerd dat ze waren ingehuurd om deze act op te voeren.

Video ladyboys op boot

[youtube]http://youtu.be/jL_cQ9XVeAQ[/youtube]

7 reacties op “Ladyboys op boot vallen toeristen lastig (video)”

 1. Sjaak zegt op

  Het ziet er niet naar uit dat dezen de toeristen “lastig” vallen. Ik denk dat men heel goed weet wat hier gaande is. Over de smaak van deze grap valt te twisten…. echter niet met deze ladyboys….

 2. Renato zegt op

  Lastig vallen ? De gasten aan boord hebben er zo te zien veel lol aan beleefd !

 3. Ben Janssens zegt op

  Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat deze ” dames” inderdaad zijn ingehuurd. In ieder geval vonden de jongelui het toch wel leuk.

 4. ruud NK zegt op

  Hier wordt gewoon een act opgevoerd. De meeste medepassegiers vinden het ook wel leuk zo te zien. Er zit ook een man naast het slachttoffer.die totaal geen belangstelling heeft en naar het water kijkt. Waarschijnlijk heeft hij deze act al vaker gezien.

  Goed voor het goedkope segment toeristen, je hoeft hier als gids geen talen voor te leren.

 5. Jörg zegt op

  Valt reuze mee dat de mannelijke westerse toeristen er niet van gediend zijn, er is er maar een die ‘haar’ nogal resoluut wegduwt en dan gaat ze ook gelijk verder naar de volgende.

 6. Adje zegt op

  Is dit alles? Moet men zich daarom zo druk maken? Zie er weinig van dat de toeristen er duidelijk niet van gediend waren. Er was slecht één toerist die de ladyboy wegduwde en deze drong nadien ook niet meer aan bij deze toerist. Kan me niet voorstellen dat dit filmpje voor ophef in Thailand zorgt. Gewoon een storm in glas water.

 7. Rick zegt op

  Zo erg vinden ze het toch niet op de video te zien, op Phuket en vnl. Patong sterft het trouwens van de Ladyboys.
  En aangezien de markt ook weer niet zo groot voor ze is moeten ze wel op zoek naar andere inkomsten.
  Als je rond 21.00 / 22.00 door Bangla road loopt kunt je trouwens ook heel geinig met een volledig show uitgedoste Ladyboy op de foto als je dat leuk vind weet niet of hier kosten aan verbonden zijn of puur om mensen voor de ladyboy caberet show te trekken is.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website