Kijk wat vliegt daar: Een penis!

Door Redactie
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: , ,
15 juni 2013

Dokter Surasak Muangsombat is een expert in Thailand als het gaat om penis herstel operaties. Daarmee bedoelen we niet niet een transgender operatie, maar het weer bevestigen van een penis aan het lichaam.

Sinds zijn eerste operatie in 1978 herstelde hij en zijn team vele afgehakte Thaise penissen. “We hebben de afgelopen twee decennia alleen al in dit ziekenhuis meer dan 300 keer een penis hersteloperatie moeten uitvoeren. Dat is het hoogste aantal ter wereld.” zo laat Dr Surasak Muangsombat, hoofd plastische chirurgie van het Siriraj Ziekenhuis weten. “In dergelijk gevallen is tijd essentieel. Wanneer de penis weer snel aangenaaid kan worden, bestaat de kans dat deze ook weer normaal kan functioneren.”

Sinds dit bekend is bij Thaise dames die dergelijke snode plannen in de praktijk willen brengen, zijn er veel creatieve oplossingen bedacht om manlief definitief van zijn gereedschap te ontdoen. Meestal is dit de ultieme wraak om een overspelige partner te straffen voor teveel ontrouw.

Zo zijn er gevallen bekend waarbij een afgesneden lid door het toilet is gespoeld, in de vleesmolen is gegooid, aan een helium ballon is gebonden of nog absurder, aan de eenden is gevoerd. De laatste methode was dergelijk groot nieuws in Thailand, dat iedere man weet dat hij op moet passen als zijn vrouw ‘That hai pet kin’ tegen hem zegt (‘to cut and feed to the duck’). Vanaf dat moment slaapt hij geen nacht rustig meer….

Bron: Thailand at random


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website