Ontmoeting met een cobra in het toilet

Door Gringo
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: ,
28 februari 2016

Een vrouw in Phuket kreeg de schrik van haar leven toen zij werd geconfronteerd met een twee meter lange cobra, die zijn intrek in haar toilet had genomen.

De vrouw ging ’s avond laat naar het toilet, maar vond het niet nodig om het licht aan te doen. In de duisternis hoorde ze een sissend geluid achter zich en toen zij het licht alsnog aandeed, ontwaarde zij de grote cobra met opgeheven kop, in een aanvalspositie.

Ze vluchtte naar het huis van de buren en belde de Kusoldharm Foundation voor hulp. Reddingswerker en slangenvanger Watchara Srikacha verschenen al ras op de plek des onheils om de dodelijke slang onschadelijk te maken. “Het kostte ons ongeveer 10 minuten om de slang te vangen,” zei de heer Watchara. De slang werd later vrijgelaten in het wild in de buurt van Kathu waterval.

“We zijn altijd blij als mensen ons bellen om slangen te verwijderen bij mensen thuis. De mensen moeten niet zelf proberen de slang te vangen”, zei de heer Watchara. Hij voegt er aan toe, dat hij huiseigenaren adviseert om ervoor te zorgen dat ze alle deuren en ramen sluiten als zij het huis verlaten om te voorkomen dat slangen hun huizen binnenglippen, in het bijzonder als het huis is gelegen in of in de buurt van een bos.

De Kusoldharm Foundation is 24 uur per dag bereikbaar op 076-246301.

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Ontmoeting met een cobra in het toilet”

  1. Jacques zegt op

    Ik heb ook wel eens een giftige slang in de tuin gehad maar heb nu vier honden die de wacht houden en zelfs de kikkers blijven nu weg.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website