Bordeel met sekspoppen in Thailand?

Door Gringo
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: ,
25 januari 2018

Als we op dit blog weer eens een artikel publiceren over de Thaise dames (bardames, a go go meiden, body masseuses, enz.). die op allerlei manieren hun diensten aanbieden voor seks (voor geld natuurlijk!) zien we vaak ook wel enkele reactie’s van mensen, die niets van dit soort plezier moeten hebben. Het deugt niet, het is prostitutie, ontrouw, overspel, kortom je wordt afgeschilderd als een hoerenloper als je van betaalde seks gebruik maakt. Bovendien, zeggen de tegenstanders dan: prostitutie is in Thailand verboden, dus je overtreedt ook nog eens de wet!

Persoonlijk vind ik het geen misdaad, dat als je op vakantie in Thailand bent of om andere redenen hier bent, gebruik maakt van die vele mogelijkheden voor een beetje seksplezier. Als je een partner hebt of zelfs getrouwd bent, bestempel ik zo’n slippertje niet als ontrouw of overspel, het is simpelweg voorzien in een natuurlijke behoefte, dat niets met liefde of zo te maken heeft.

Behoefte aan seks

Die behoefte om je lusten af en toe de vrije loop te gunnen komt niet alleen in Thailand op, die voel je voortdurend al in je thuisland. Maar de critici zullen ook daar geen gebruik maken van betaalde seks en, als je wel eens wat anders wilt dan het edele handwerk, wat is het alternatief? Dat alternatief is wellicht een gelegenheid waar je aan je gerief kunt komen met een sekspop

Bordeel met sekspoppen

U moet dat idee waarschijnlijk even op u laten inwerken en dan niet gelijk afwijzen. De praktijk is namelijk, dat dergelijke bordelen waar geen echte dames werken, maar uit Japan geïmporteerde, levensechte sekspoppen, een doorslaand succes blijken te zijn. In Japan bestaan die bordelen al langer en na Wenen en Barcelona is er nu ook een “bordoll” in Dortmund. In een aantal kranten werd over dit bordeel een verhaal geschreven waarin het bordoll als een stationair snorrende geldmachine wordt gekarakteriseerd. De klanten staan in de rij voor de elf siliconen prostituees.

Bezoekers

Het bordeel krijgt klanten van divers pluimage over de vloer. De bedrijfsleidster zegt in een intervieuw: “Dat varieert van werklozen tot rechters. Meestal zijn ze gewoon benieuwd, maar 70 procent komt terug. Hun echtgenotes hebben er geen probleem mee. Soms zitten vrouwen van klanten buiten in de auto te wachten. Ze zien het als een speeltje en er is natuurlijk geen sprake van serieus overspel.” Lees het hele verhaal op www.ad.nl/bizar/duits-bordeel-met-sekspoppen-is-een-doorslaand-succes~ae3e4932

Nederland en Thailand

Een dergelijke gelegenheid bestaat volgens mij nog niet in Nederland of België en ook niet in Thailand. Het zou ook in alle drie landen best in een behoefte kunnen voorzien. Kijk maar eens naar de prachtige beschikbare dames op de website van het bordoll in Dortmund: http://bordoll.de. Als ik zou gaan, dan heb ik mijn keuze al bepaald, (zie foto)

Tenslotte

Het lijkt mij best een goed alternatief, u kunt de voordelen (en ook wel nadelen) zelf wel bedenken. Nu nog wachten op de wakkere investeerders, die de stap nemen op een dergelijk instituut op te starten.

Hieronder ook een video over het Bordoll:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=5TyRLCdU7CI[/embedyt]

No votes yet.
Please wait...

12 reacties op “Bordeel met sekspoppen in Thailand?”

 1. Fransamsterdam zegt op

  Nou, ik heb het op me laten inwerken. Vast een gat in de markt, maar ik sla even over.

  De review van een van de gasten en het commentaar daarop van de exploitant over een constructiefoutje is wel aardig:
  ‘Allerdings hat sie (Jenny) bestimmt schon bessere Zeiten erlebt, war sie doch schon ein wenig ausgeleihert und konnte die Positionen nicht halten. Da könnte sie ruhig für eine neue Jenny Platz machen.’
  Kommentar:
  ‘…ja, bei Jenny liegt es nicht am Verschleiß, sondern eher am Produzenten, welcher das Metallskelett am Rückrat nicht ganz so biegsam gestaltet – auch Sabrina, Naomi und Jessica haben dieses “Problemchen”…’

 2. Fransamsterdam zegt op

  Bij toeval heeft uitgerekend vandaag de redactie van het programma ‘spuiten en slikken’ een eendaags experimenteel poppenbordeel geopend op de Wallen in Amsterdam (ongeveer 30 meter van de Casa Rosso).
  Bron: http://www.telegraaf.nl

 3. PEER zegt op

  Heerlijk, dat Duitse kommentaar, dat het aan de producent ligt dat de ruggegraat van de poppen niet optimaal geconstrueerd zijn om er flink tegenaan te gaan.
  Wij noemen dat in ‘t Nederlands : we kunnen ze niet van “katoen” geven! Hahaaa.
  In de vijftiger jaren zat er ‘n heuse poppendokter in Tilburg, aan het Leo Xll-plein, waar de kleine meisjes met hun “zieke” popjes heen gingen. Helaas is deze man al lang geleden gehemeld, anders was hij weer “neringdoende”

 4. Jacques zegt op

  Zielig dat er mensen zijn die daar naar toe gaan en daar gebruik van maken. Voer voor de psychiater is mijn opvatting, maar ik weet dat er mensen zijn die er anders over denken en dit kennelijk “normaal” vinden. Ieder zijn meug zullen sommige mensen zeggen en ik denk er het mijne van. In Japan al een gat in de markt, laat mij niet lachen.
  O ja toch nog even een opmerking om sommige mensen niet teleur te stellen, altijd nog beter dan je bezig houden met illegale prostitutie. Hoe fijn dit ook kan zijn en o zo nodig toch.
  Dit fenomeen is kennelijk ook een overmacht situatie. Elke kracht, elke dwang waaraan men geen weerstand kan bieden, c.q., behoeft te bieden. De verleiding in het kwadraat. Is voor de strafmaat wel van belang gebleken, maar ook om jezelf qua verkeerd gedrag goed te praten toch. Je moet je toch wel goed blijven voelen als je uit je bed komt en in de spiegel kijkt, ander kan je er beter mee stoppen.
  De mens in zijn verscheidenheid. Ik blijf mij verbazen zelfs na al die jaren. De gekken trekken de kaart.

  • Fransamsterdam zegt op

   Wat is daar nou zielig aan als iemand er lol in heeft en zijn behoeften kan bevredigen?
   Je hoeft echt geen psychiater te zijn om een plausibele vefkkaring voor het gedrag te vinden.
   Ben ik zielig als ik een keer met een nep-Rolex rondloop? Zo voel ik mij dan iig niet. Het is roeien met de riemen die je hebt. Maar daarom hoef je nog niet te verzuipen.

   • Jacques zegt op

    Beste Frans, ik ben er geen persoon naar om alles maar goed te praten of te vinden. Ik zie zo’n stumper al voor mij bezig met zo’n pop. Hilarisch als het niet zo triest zou zijn. Ik heb wel een uitgesproken mening en stel hoge eisen aan mijn eigen doen en laten. Natuurlijk is niet alles zwart wit en ook u heeft uw goede kanten, net zoals ieder mens. Uw in mijn ogen foute kant goed praten, daar ben ik minder happy mee. Ik weet het de mens is zwak en zeker het vlees en de geest zijn zwak bij velen. Het zegt wel iets van u als persoon om met een nep Rolex te gaan showen. Maar u mag dit mooi vinden van mij hoor. Alleen het maken, verkopen en de aanschaf van nepartikelen is strafbaar dacht ik, of is dit inmiddels al afgeschaft in Thailand. Ik vind dit ook niet goed te praten, maar ik ga mij hier niet zo druk over maken. Er zijn kennelijk mensen die het nodig hebben dit te doen. Onderstreept maar weer eens mijn stelling die ik al jaren verkondig. Verleidingen leiden zelden tot iets goeds. Ik zou zo graag zien dat de mensheid wat meer ging bijdragen aan een leefbare en veilig klimaat waarin het goed vertoeven is. Tot op heden zie ik naast veel wat goed gaat ook veel gedoe en rotzooi om mij heen. Dat verandert maar niet. Ik ben bang het niet meer mee te maken dat deze verloedering vermindert alvorens ik het loodje leg. Wellicht een deel van het leven, zo realistisch ben ik nog wel en gelukkig beheerst het mijn leven niet. Het gaat mij nog steeds goed af en daar doe ik moeite voor, want niets op dit gebied komt aanwaaien. Wat u met de geboden kansen doet is aan u.

  • Leo Th. zegt op

   Jacques, bedoeld of niet bedoeld, ik moest wel lachen om je opmerking ‘in Japan al een gat in de markt’. Nou ben ikzelf niet voor één gat te vangen maar een poppengat, de voor- noch achterkant, komt beslist niet in aanmerking bij mij.

 5. john zoet zegt op

  en als de man in het bordeel vraagt .
  wil je een donkere pop of een blanke pop of een Arabische pop.
  zegt de klant : wat is het verschil.
  de man van het bordeel zegt het verschil is niet zo veel maar de Arabische blaast zich zelf op.
  deze mop ging twee jaar geleden al in Amsterdam rond.

  • Fransamsterdam zegt op

   Hij is leuk, evenwel mag u vanaf vandaag van onze staatsomroep geen ‘blanke pop’ meer zeggen maar is ‘witte pop’ politiek correct.

 6. Luit zegt op

  Tsja ieder zijn ding/meuk zeg maar, je kan je beter aan een pop vergrijpen. Maar hoop dat ze niet tzt in Thailand ook te koop zijn, want dan kun je er op wachten, dat een jaloerse partner/vrouw/vriendin ze van het balkon af duwt met alle gevolgen van dien, >>>>> 🙁

 7. l.lagemaat zegt op

  Nu “barbies”voor een aantal mannen?!

 8. Ronny Cha Am zegt op

  Misschien kan mijn reactie raar overkomen, maar het zou een ideale oplossing zijn voor mensen die hun sexualiteit alleen maar bevredigd zien door jonge kinderen. Zoals sommige mensen een voorkeur hebben voor een vrouw met dikke of net dunne borsten, de ene een donkere huidskleur hebben, mogen wij ons niet wegsteken dat een pedofiel een bepaalde voorkeur heeft. (Wat ik uiteraard ten stelligste afkeur).
  Maar inderdaad als die groep mensen het inzicht hebben zichzelf enkel en alleen aan dat soort poppen te vergrijpen, zou dit een effectieve oplossing zijn voor het gruwelijk leed wereldwijd kinderen moeten doorstaan.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website