Verschillende zienswijze op relaties

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Onderzoek
Tags: ,
18 oktober 2019

Tijdens een rondvraag van Thailand Visa, zonder wetenschappelijke onderbouwing, noteerden zij een paar aardige opmerkingen over de liefde in de breedste zin van het woord.

Het aantal personen dat uiteindelijk antwoord gaf op de lezersenquête, bedroeg 422 mensen. Er werd niet gevraagd of het een echtpaar, buitenlander of een Thai was. De leeftijd werd niet vermeld en of het verblijf tijdelijk of permanent was.

Opmerkelijk was dat 15 procent van de respondenten aangaven ongeveer 20 keer per maand seks te hebben en dat 12 procent daar totaal niet aan toe kwam! Een vijfde van de ondervraagden vond een mia noi (bijvrouw) geen probleem. In Bangkok lag dat aantal hoger tot 26 procent.

Een kwart van de mensen vond de kameraadschap belangrijker dan seks, hoewel 5 procent daarvan de hartstocht toch wel erg belangrijk vond. In het algemeen gaf de helft van de ondervraagden aan dat een relatie op ware liefde berustte.

Ongeveer 13 procent van de ondervraagden zeiden dat zij een relatie prettig vonden.

Verder blijkt dat veel expats vooral thuis te blijven en weinig uitgaan.

Kortom een vrijblijvend onderzoek wat vis noch vlees was. Komkommertijd binnen de journalistiek in Thailand!

Bron: Wochenblitz

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website