Uitgelicht: Gids Bussaya in Cha-am

Door Gringo
Geplaatst in Ondernemers en bedrijven
Tags: , ,
11 augustus 2020

Het zijn moeilijke tijden voor veel Thaise en buitenlandse ondernemers in Thailand. Vele zijn afhankelijk van toeristen, die, zoals u weet, voorlopig nog niet naar Thailand kunnen reizen.

We stellen Vlaamse en Nederlandse ondernemers in Thailand in de gelegenheid hun bedrijf voor het voetlicht te plaatsen om op die manier de mensen, die wél in Thailand verblijven of wonen hun diensten aan te bieden.

Vandaag aandacht voor Gids Bussaya in Cha-Am. Bussaya is een Thaise dame, die dagtrips en meerdaagse toers verzorgt naar een aantal prachtige bestemmingen. Zij spreekt vloeiend Nederlands, want ruim 13 jaar in Nederland gewoond, en bovendien wordt zij ondersteund door haar man Paul, die heel veel van de Thaise geschiedenis en cultuur kan vertellen.

Over de bestemmingen en mogelijkheden hoef ik hier niets te vertellen, want in juli van het vorig jaar publiceerden we een uitvoerig verhaal over Gids Bussaya. Lees het verhaal op: https://www.thailandblog.nl/bezienswaardigheden/trips-vanuit-cha-am-hua-hin-met-nederlandse-gids

Naar aanleiding van dat verhaal kreeg Bussaya leuke reacties en wel 90 duimpjes. Enkele mensen, die gebruik hadden gemaakt van Gids Bussaya hebben zelf nog lovende stukjes op Thailandblog gezet.  Zelfs in januari van dit jaar schreef een deelnemer nog een aanbeveling, maar niet lang daarna gingen de grenzen van Thailand dicht. Mogelijkheden om met vakantievierende toeristen het werk voort te zetten vielen volkomen weg.

Nu de restricties van de coronacrisis in Thailand steeds wat meer losgelaten worden, is het een prima idee om juist nu binnenlandse toeristische activiteiten te ondernemen. Het is overal rustig, men neemt de tijd voor u en wellicht is het zelfs goedkoper dan in “normale” tijden. Neem contact op met Bussaya via de prachtig  uitgevoerde website www.gidsbussaya.nl om te zien of zij ook voor u een mooie trip kan verzorgen.

Van harte aanbevolen!

4 reacties op “Uitgelicht: Gids Bussaya in Cha-am”

 1. Hans zegt op

  Het is zeker de moeite waard om een reisje te boeken bij gids Bussaya. Hopelijk gaan veel expats een trip boeken bij Bussaya. Wij hebben hele mooie trips met Busaya en Paul gemaakt. Of Thailand begin 2021 open is voor de toeristen is nog onduidelijk. Wik wens Bussaya en Paul veel succes.

 2. rene zegt op

  excursies met Paul en Bussaya zijn inderdaad een verademing.
  ben vorig jaar enkele dagen in Hua Hin geweest en een excursie met hun gedaan, ik een woord geweldig.
  als ik nog eens bij hun in de buurt ben ga ik zeker een meerdaags trip via hun reserveren.
  echt n aanrader
  mvg rene

 3. Augusta zegt op

  Dikke aanrader, super gezellig

 4. Bob en Samantha zegt op

  Wij denken nog altijd terug aan de mooie tijd met Paul en Bussaya.
  Zonder hun had onze vakantie er totaal anders uit gezien.
  Het was werkelijk een geschenk om samen met deze kenners maar bovenal lieve mensen op pad te gaan.
  Wie had ooit een verborgen floating market midden in de jungle kunnen vermoeden.
  Evenals Chinese praal graven die midden in de ongerepte natuur liggen.
  Bussaya die alles op alles zet om naar een bananen plantage te rijden en een verse bakka banana te regelen omdat ik daar zo trek in had.
  Ik zal Paul en Bussaya mee dragen in me hart en wens ze heel veel sterkte en bovenal gezondheid toe in deze moeilijke tijden .


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website