Ooit gehoord van het gezegde “Reizen is het enige wat je koopt, dat je rijker maakt”? Het Nederlandse bedrijf Khiri Travel kent de spreuk en heeft rond deze filosofie een reisbureau opgezet.

Khiri begon in december 1993 met een klein bureau in een winkelpand in Patumwan, Bangkok. Twintig jaar later heeft Khiri Travel 16 kantoren in Thailand, Cambodja, Laos, Vietnam, Myanmar, Sri Lanka, de Maldiven, en Indonesië.

Khiri Travel is een onafhankelijke Destination Management Company (DMC). Naast het aanbieden van diensten in deze 8 landen, omvat Khiri ook een verkoopkantoor in de Verenigde Staten en een charity organisatie genaamd Khiri Reach.

Met de uitgebreide kennis van de wereld, waarover het bedrijf beschikt, bied Khiri Travel ongewone bestemmingen, innovatieve routes en zet zij zich in voor verantwoord reizen in heel Azië.

De Khiri specialisten in elk land hebben een unieke passie voor het leveren van authentieke reiservaringen. Of het nu gaat om een ​​verkenning van “het koloniale verleden van de 4.000 eilanden” in Laos of een unieke zonsondergang op de oevers van de Myawaddy in Bagan: Khiri maakt een onvergetelijke ervaring mogelijk!

Bron: Facebookpagina van de Nederlandse Ambassade, Bangkok

Zie ook de websites: khirireach.org en khiri.com

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website