Het Thaise KNMI voorspelt zware regen van donderdag tot zondag in vrijwel heel Thailand. Dit heeft te maken met een sterke moesson in het zuiden en en de komst van slecht weer uit China.

Ongeveer 40 tot 60% van het land krijgt de komende dagen al te maken met regen. Van donderdag tot en met zondag komt daar nog meer  regen bij.

Vooral mensen in het noorden, het noordoosten, het oosten en het zuiden worden geadviseerd om zich voor te bereiden op zware regen. Het wordt de komende dagen afgeraden om per boot te reizen, dat geldt vooral voor de Andaman Zee en het bovenste deel van de Golf van Thailand.

Bron: Bangkok Post

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Deze week zware regenval in grote delen van Thailand”

 1. triple zegt op

  Hè wat een slecht weerbericht. Heeft er iemand ervaring met het rijden van MHS Loop in slecht weer ? We hebben een tocht gepland staan op donderdag over de 1013 (Mae Wang), 1284 (noordkant Doi Inthanon), 1009, 1192 (Mae Chaem). En dan vrijdag1088 (Khun Yuam) en natuurlijk 108 !?
  We vinden regen niet erg maar dit klinkt toch ietwat extreem…

 2. Thaiger zegt op

  Hier is een kaart te vinden waar live de route van de tropische storm te volgen is http://www.metalarm.tmd.go.th/monitor/typhoon

  @triple:
  Een actuele weersoverzicht voor de MHS is te zien op
  http://www.accuweather.com/en/th/mae-hong-son/319106/weather-forecast/319106

  Er wordt wel gemeld ‘All travelers should stay tuned for the weather update.’
  Hopelijk valt het mee voor jullie!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website