De Nederlandse ambassade in Bangkok heeft op haar website de volgende oproep geplaatst voor kandidaten om in een vacature Leraar Nederlands te voorzien:  

Beste allemaal,

Dutch Lessons NIST (DLN) is de Nederlandse afdeling verbonden aan NIST International School te Bangkok. Wij verzorgen lessen Nederlands tijdens de schooluren, alsook naschoolse lessen Nederlands voor zowel leerlingen van de school als leerlingen van buiten NIST. Wij begrijpen dat het niet voor iedereen haalbaar is om naar NIST te komen voor deze naschoolse lessen, en wij onderzoeken momenteel de mogelijkheid om deze lessen ook op andere scholen in Bangkok aan te bieden.

Hiervoor zijn wij op zoek naar een flexibele, gemotiveerde en gekwalificeerde leerkracht Nederlands voor zowel de lagere als de middelbare school. Deze leerkracht moet bereid zijn om op verschillende locaties in Bangkok ingezet te worden. Werkzaamheden zullen vooral ’s middags en eventueel in het weekend dienen plaats te vinden.

Kent u iemand die aan deze eisen voldoet en belangstelling heeft om deze rol bij DLN te vervullen? Neem dan contact op met dutchlessonsnist@yahoo.com.

Met vriendelijke groeten,

Annoek van den Wijngaart

Algemeen bestuurslid DLN


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Vacature leraar Nederlands in Bangkok”

  1. Fransamsterdam zegt op

    Wat algemene informatie over het doceren aan een Internationale school in Bangkok:
    .
    http://www.kuruzovich.com/guide-to-teaching-in-international-schools-in-bangkok/


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website