Weet u het nog? In juli van dit jaar hebben we u in twee artikelen verteld over de romance van een Thaise superster, Sunaree Ratchasima en Wouter, een Nederlander, die 20 jaar jonger is.

Het was toch wel nieuws, dat de Nederlandse media (Shownieuws RTL, showpagina’s van kranten en zo) mooi gemist hebben.

Thailandblog brengt u nog een nieuwtje over dit paar, dat eerder al officieel voor de amphoe getrouwd was. Sanook News meldt namelijk, dat eerder deze week de bevestiging van het huwelijk plaatsvond met een feestelijke ceremonie in kleine kring van familie, vrienden en kennissen.

Sunaree zei op haar Instagram account: “Ik voel mij zo gelukkig op mijn huwelijksdag!” Op de foto ziet u de moeder van Wouter, die een geschenk aan het nieuwe echtpaar aanbiedt. Een aantal andere foto’s van dit gelukkig echtpaar vindt u op news.sanook.com/2133411 .

Wilt u de twee artikelen nog eens lezen? Hier zijn de links:

www.thailandblog.nl/opmerkelijk/sunaree-ratchasima-trouwt-wouter-nederland

www.thailandblog.nl/achtergrond/wouter-man-sunaree-ratchasima

3 reacties op “Shownieuws: Huwelijk Sunaree en Wouter beklonken”

 1. paul vermy zegt op

  Ik vind het geweldig dat ze getrouwd zijn. Wat maakt het uit dat zij 20 jaar ouder is, het is toch een plaatje
  van een vrouw met een heel goed karakter. Kijk naar Patriocia Paay, zij heeft ook altijd veel jongere vrienden en ziet er ook heel goed uit. Er zijn veel buitenlandse mannen die een veel jongere vrouw
  hebben, net als ik. Ik hoop dat ze heel gelukkig worden

 2. Daniël M. zegt op

  Gefeliciteerd! Congratulations! ยินดีด้วยครับ

 3. chris zegt op

  Net zoals bij een huwelijk tussen een veel oudere buitenlandse man en een jonge Thai vrouw moet ik onwillekeurig mijn wenkbrauwen fronsen bij dit bericht.
  Een echte liefdesrelatie tussen partners met een groot leeftijdsverschil is niet normaal. En dat komt omdat je in je leven verschillende levensfasen doormaakt, niet alleen wat betreft intellectuele en sociale ontwikkeling, interesses maar ook fysiek. De jaren beginnen soms te tellen.
  Natuurlijk kan het goed gaan maar partners met een groot leeftijdsverschil dienen zich terdege rekenschap te geven van de gevolgen op langere termijn. Immers, je gaat geen relatie aan voor een paar jaar, maar voor het leven. Als ik alle commentaren en verhalen lees van mensen die een groot leeftijdsverschil hebben en met elkaar getrouwd zijn valt mij op dat dit vooral paren zijn die elkaar hebben leren kennen op latere leeftijd, zeg ouder dan 40 jaar. Dergelijke personen hebben meestal een relatie achter de rug en ook al grotere kinderen. Zij verkeren, hoewel veel ouder of jonger, toch min of meer in dezelfde levensfase: ‘empty nests’.
  Persoonlijk denk ik dat er veel meer (potentiele) problemen in een relatie zijn wanneer de ene partner in een andere levensfase zit dan de ander, bv. een veel jongere vouw die kinderen wil van haar veel oudere man, en de oudere man die eigenlijk niet opnieuw vader wil worden. Maar de poging om gelukkig te worden met een veel oudere of jongere partner is iedereen van harte gegund.

  http://www.seniorennet.be/Magazine/artikel/41/een-groot-leeftijdsverschil-in-een-relatie-maakt-het-iets-uit/rubriek


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website