Van 13 februari t/m 14 februari 2011 zal in het Royal Garden Plaza in Pattaya (Thailand), de “Love Kiss Marathon” gehouden worden. Deze Guinness Book recordpoging in het kader van Valentijnsdag, staat in het teken van de langste kus ooit gemeten.

Het huidige record staat op 32 uur 7 minuten, 14 seconden en is gevestigd in Hamburg tijdens Valentijnsdag (2009). De deelnemers zullen meedingen naar een geldprijs van 100.000 THB (€ 2.350,-) en een ring ter waarde van 50.000 THB (€ 1.180,-) uit de World Gems Collection.

Het evenement wordt georganiseerd door Louis Tussaud’s Waxworks in Pattaya. De kus mag niet in strijd zijn met de goede zeden. Het Thaise Ministerie van Cultuur moet daarom toestemming geven voor het evenement.

Er zullen naar verwachting 99 paartjes deelnemen aan de recordpoging. De paren mogen bestaan uit man – vrouw, maar ook man – man of vrouw – vrouw. De deelnemers kunnen zowel de Thaise als een buitenlandse nationaliteit hebben. Wel moeten de paartjes getrouwd zijn. Een bewijs van een wettelijk huwelijk moet overlegd kunnen worden. De minimum leeftijd voor deelname is 20 jaar.

De lippen mogen tijdens het kussen niet gescheiden worden. Mocht je dit langer dan 32 uur een 7 minuten volhouden dan krijg je een eervolle vermelding in het Guinness Book voor de langste onafgebroken kus ter wereld. Daarnaast kun je de geldprijs en de kostbare ring in ontvangst nemen.

En nu maar oefenen…

Mocht je geïnteresseerd zijn, je kunt je aanmelden vanaf 9 februari in de Royal Garden Plaza in Pattaya of via www.ripleysthailand.co.th
Voor meer informatie kun je bellen met 038-710-294-8 (Thailand).

No votes yet.
Please wait...

6 reacties op “Recordpoging langste kus voor Guinness Book in Pattaya”

 1. Harold zegt op

  En dat in een land waar zoenen in het openbaar nog steeds een taboe is…

  • ThailandGanger zegt op

   Precies. Dat dacht ik nu ook. Het land waar het minste openbaar wordt gezoend gaat zoiets organiseren.

   Ze hebben daar toch veel meer kwaliteiten die ze in een recordpoging kunnen omzetten. Waarom nou juist deze?

   • Harold zegt op

    Mijn Thaise ex-vriendin werkte voorheen voor Ripley’s als PA van de manager. Vorig jaar had hij al het idee om zoiets te gaan organiseren, maar toen is dat om een vage reden niet doorgegaan.

    Nu dus wel zo te zien. Mijn ex verbaasde zich er ook over dat dit uitgerekend in Thailand wordt georganiseerd. Haar manager wist haar te vertellen dat deze recordpoging is toegespitst op buitenlandse toeristen en hij hoopt op zo’n manier betalende bezoekers in het waxmuseum te krijgen.

    • ThailandGanger zegt op

     Dat kost toch meer dan dat het opbrengt?

     • Harold zegt op

      Blijkbaar niet… Of het zal wel weer de Thaise logica van het ondernemen zijn 😉

 2. peet zegt op

  32 uur hoe hou je het vol 4 minuten is lang zat


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website