Bericht van de Nederlandse ambassade in Bangkok:

De Nederlandse ambassade biedt op vrijdag 8 december a.s. de mogelijkheid om op Phuket een nieuw paspoort aan te vragen voorafgaand aan de zevende Bitterballenborrel.

Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken kunt u zich tot uiterlijk 25 november per e-mail aanmelden (ban-ca@minbuza.nl).

De bitterballenborrel wordt georganiseerd door de Honorair Consul te Phuket, de heer Seven Smulders en vindt plaats van 17:00-19:00 uur in Eddy’s Restaurant te Kathu, Phuket.

Plaatsvervangend ambassadeur Thomas van Leeuwen en de heren Jef Haenen, Dick Camerling en Guido Verboeket, resp. hoofd, plaatsvervangend hoofd en attaché en senior consulair medewerker van de afdeling Consulaire en Interne Zaken zullen tevens aanwezig zijn.

Mocht u willen deelnemen aan de borrel, wordt u verzocht om dit uiterlijk 25 november per e-mail aan het Honorair Consulaat (dutchhcp@gmail.com) te laten weten.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Paspoort aanvragen + bitterballenborrel op Phuket”

 1. michel zegt op

  Wil eigenlijk alleen vermelden dat ik in bkk was deze week voor vernieuwing paspoort, wat een service zeg gewoon in een woord geweldig fijne balie medewerksters, hele fijne beveiligingsbeambte, echt een 10 met de bekende griffel, bedankt balie medewerkerster voor de perfecte behandeling, en voor de gegeven informatie, jullie zijn waarschijnlijk niet uitgenodigd in Phuket, maar als ik jullie ambassadeur was gingen we vanavond gezellig naar een thais restaurant in bkk, want voor ik het vergeet te vermelden, jullie komen alle uit het land van de smile, denk niet dat jullie voor de bitterballen warm lopen.

 2. nummers zegt op

  Omdat ik toevallig net enkele dagen een geheel nieuw pas hier in NL heb ontvangen-vertr naar BKK next week, een korte opmerking over het al dan niet hierin melden van nr vervangende/oude pas:
  Ik informeerde hiernaar en men antwoordde, dat dit enkel gebeurt als er een nog geldig doorlopend visum in staat van een ander land.

  • RonnyLatPhrao zegt op

   Natuurlijk…. Anders heeft dat ook geen zin of nut. Dat is ook waarom immigratie dat vraagt omdat er wat moet overgezet worden.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website