Airports of Thailand Plc (AoT) zal naar verwachting beging volgend jaar een app lanceren om de service aan passagiers op Thaise luchthavens te verhogen.

Volgens Nitinai Sirismatthakarn van AoT, zal de nieuwe app straks informatie tonen over vluchten, aankomst van bagage en praktische informatie over de luchthaven. Zo kan men straks zien welke toiletten op de airport vrij zijn. Daarnaast geeft de app passagiers actuele informatie over de beschikbaarheid van een parkeerplaats op AoT-luchthavens. Een taxi reserveren kan ook.

De app zal het eerste kwartaal van volgend jaar worden uitgerold in de luchthavens Suvarnabhumi, Don Mueang en Phuket. De overige drie luchthavens van de AoT, in Chiang Rai, Chiang Mai en Hat Yai, zullen in het tweede kwartaal worden geïntegreerd.

Volgens Nitinai kost het hele project voor de zes luchthavens bijna 400 miljoen baht. De AoT schat dat in de beginfase minstens een miljoen mensen de app zullen gebruiken.

Bron: Bangkok Post

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website