Geluk met een iPhone

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Nieuws uit Thailand
Tags:
21 november 2018

Wat zaterdag avond een gezellig etentje had moeten worden, verliep anders dan gedacht. In restaurant All New Mouthburi zat een gezelschap te eten met onder andere Somchai “Hia Chai”, een bekende crimineel in het district Na Klua.

Tegen middernacht kreeg Somchai ruzie met een vrouw aan zijn tafel. Een andere vrouw, die erbij zat en toevallig met een agent uit de stad dineerde, probeerde tussen beide te komen. Woedend trok Somchai een pistool en vuurde richting de vrouw, zij raakte gewond in haar arm.

De agent trok vervolgens zijn pistool en schoot op de crimineel, die verschillende keren getroffen werd. Sgt. Banjong had geluk want een van de kogels werd opgevangen door zijn iPhone en richtte verder geen noemenswaardig letsel aan. Een collega, eveneens uit Prachinburi, wist het pistool van Somchai te bemachtigen.

De gewonden werden even later afgevoerd richting hospitaal.

Geen van beide politieagenten zal worden aangeklaagd voor hun betrokkenheid, omdat het een daad van zelfverdediging was, terwijl ze probeerden een gevaarlijke situatie onschadelijk te maken. Somchai is beschuldigd van poging tot moord.

Bron: Kaosod


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Geluk met een iPhone”

  1. Henri zegt op

    Een paar honderd gram lood , stond niet op de menulijst, maar een goede service van het restaurant dat het uiteindelijk toch geserveerd werd. Na het hoofdgerecht, wordt het daar echt tijd om te vertrekken.
    Even serieus, Thailand heeft een groter vuurwapengemiddelde dan de Ver. Staten. En bezit lokt gebruik uit.
    Big powerthinking , grote autoś uiterlijk vertoon, licht geraakt , ontvlambaar gezichtsverlies, je moet je kunnen verdedigen nietwaar? Alleen als de stoppen doorslaan is het geen zelfbescherming meer, maar misplaatste agressie.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website