Eerder deze week vond er een bizar bedrijfsongeval plaats in een fabriek voor hondenvoer in Chonburi, waarbij een 37-jarige werknemer uit Myanmar werd gedood.

De man, die al vijf jaar in die fabriek werkte, was bezig met een industriële vleesmolen, waarin de ingrediënten voor hondenvoer worden vermalen. Van de massa, waarin ook (veel) Arabische gom is verwerkt, worden daarna “knabbelbotten” voor honden geproduceerd.

Volgens de lokale politie was het een ongeluk. De man is waarschijnlijk uitgegleden, kwam met zijn been in de molen terecht en kon zich niet meer uit de kleverige massa bevrijden. De politie vond de man met zijn onderste helft van het lichaam totaal verbrijzeld.

Bron: PattayaOne/Coconuts Bangkok

 


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Bizar bedrijfsongeval in Chonburi”

 1. Franky R. zegt op

  Een gruwelijke dood….die arme man moet ontzettend hebben geleden…

 2. Louvada zegt op

  Hoe is zoiets mogelijk, zijn er dan geen veiligheidsnormen? Uitglijden en in een machine terechtkomen die je kan vermalen. Op de foto te zien is er blijkbaar geen extra bescherming, men moet hier het bedrijf verantwoordelijk stellen.

  • DKTH zegt op

   Moderator: Niet chatten svp.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website