Dmytro Larin / Shutterstock.com

Nederlanders die in Thailand wonen kunnen mee doen aan een onderzoek naar de ervaringen met de dienstverlening van de Nederlandse overheid in het buitenland.

Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken doet onderzoek (uitgevoerd door onderzoeksbureau Kantar Public, voorheen TNS NIPO) naar de ervaringen van Nederlanders in het buitenland met de dienstverlening van de Nederlandse overheid.

De resultaten geven waardevolle informatie om de dienstverlening beter te laten aansluiten op de wensen en behoeftes van Nederlanders in het buitenland. Ben je Nederlander en woont je langer dan drie maanden in het buitenland? Dan wordt je medewerking aan het onderzoek zeer gewaardeerd!

Meedoen aan het onderzoek duurt ca 12 minuten en kan tot 1 oktober 2018.


» Laat een reactie achter


9 reacties op “Onderzoek ervaringen dienstverlening van Nederlandse overheid in buitenland”

  1. hendrik zegt op

    Het overheids programma van tno werkt niet goed. Blokkeert elke keer, dus ben gestopt.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +2 (obv 2 stemmen)
  2. Iwan zegt op

    Beste mensen,

    Ik woon niet in Thailand maar heb al 20 jaar door mijn vrouw een verbintenis met Thailand.
    Onlangs ter oriëntatie voor het doen van zaken in en met Thailand afgereisd naar het land van de glimlach.

    Geen goede ervaringen met de Nederlandse overheid. En met mij denk ik velen. Het verschil echter met jullie is, dat ik niet in Thailand woon.

    Dit is jullie kans om massaal aan te geven wat wel en wat niet deugt in de relatie met de Nederlandse overheid.
    Dus een oproep aan alle Nederlanders die hier wonen om de vragenlijst in te vullen.

    Succes.
    Iwan

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +2 (obv 2 stemmen)
  3. lung lala zegt op

    50 euro betalen aan buitenlandse zaken om een door jezelf aangeleverde visumondersteuningsbrief met de nodige bewijsstukken plus een al gefrankeerde retourenveloppe, vind ik nogal een aardige struikrovers actie en een aanfluiting van de term dienstverlening

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +1 (obv 1 stem)
  4. john zegt op

    ik probeer mee te doen aan de vragenlijst maar bij het invullen van het land ( Thailand ) dan wekt het niet meer

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +1 (obv 1 stem)
    • Rob V. zegt op

      Het is een keuze lijstje. Als je de eerste letters intikt kun je als het goed is ‘Thailand’ aanklikken/selecteren. Dan zou je daarna wél door moeten kunnen naar het volgende scherm.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Waardering: +1 (obv 1 stem)
  5. Marcel zegt op

    Heb het 4 keer geprobeerd maar loopt steeds vast.
    Erg frustrerend.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +1 (obv 1 stem)
    • Roy zegt op

      Bij eerste poging gelukt en verstuurt, op elke vraag moet je antwoorden, weet je een vraag niet, of wil je die niet beantwoorden dan vak “weet niet” aanvinken, dus altijd een vak aanvinken ,doe je dat niet, dan kan je niet verder.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Waardering: +1 (obv 1 stem)
  6. Aad zegt op

    Ik vinkte alle vragen aan maar halfewegen stopte hij ook
    Doeiii

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  7. Jan zegt op

    Ook bij mij werkte het programma niet.
    Tevens kan ik melden dat ik na 8 jaar met een verblijf van 6-8 maanden per jaar in Thailand, bijzonder slechte ervaringen heb met de Nederlandse Overheid!!!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)

Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website