Te koop van een Thailandblog lezer: herder pups, we willen ze kwijt vanuit Sakon Nakhon.

Van de eerste week van april zijn uit een nest van 8 nog 5 pups over, drie zijn al verkocht. De vijf willen we ook graag bij een nieuw baasje onderbrengen. Ze zijn in Sakon Nakhon geboren uit een Duitse herder en een zwarte lijkt op een herder.

Wij hebben twee teven Duitse herders, net als deze vader prachtige sterke honden. Uit de vorige nesten zijn er nog twee gebleven, die wilde mijn partner eerst zelf houden maar bij nader inzien kunnen ze ook naar een nieuw baasje. Deze honden zijn zeer leergierig en gehoorzaam, de oudere generatie leert op dit moment wat het is om aangelijnd te lopen. Alle honden zijn ingeënt.

Die van vorig jaar is een teefje roodbruin Thb 7,000 en een Duitse herder reu Thb 10,000 De jongste generatie, die van dit nest van Thb 3,000 tot Thb 4,500. Er zijn daarvan dus nog 1 reu en vier teefjes beschikbaar. Bijgaand de foto’s voor direct contact Thaise taal +66800957009 anders messenger: eric.fontein.5 of [email protected] nu nog in Nederland.

Vader en moeder

Moeder en zoon

Pup 4

Pup 5

Pup 3

pup 2

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website