Lezersvraag: Wanneer het beste vliegtickets boeken voor Thailand?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
26 november 2014

Beste lezers,

Wij zijn ons aan het oriënteren op tickets voor onze (gezins) reis naar Thailand. Op jullie blog staat dat onderzoek uitwijst dat de beste periode om te boeken 108 of 54 dagen van tevoren is. Maar van anderen hoorden we juist zo’n 9 maanden van tevoren (= nu).

We vinden het vrij spannend om te wachten tot ongeveer mei volgend jaar of zelfs nog later om te boeken. Het gaat toch om 5 tickets. Hebben jullie zelf ervaringen met aanbiedingen in mei voor de periode juli?

Vliegtickets zijn nu rond de 660 euro via Dusseldorf. We weten gewoon niet zo goed wat een mooie prijs is voor een ticket in de periode half juli (vertrek naar Thailand).

We zijn benieuwd naar jullie reactie, dank vast!!

Hartelijke groet,

Erlijn

44 reacties op “Lezersvraag: Wanneer het beste vliegtickets boeken voor Thailand?”

 1. Foodlover zegt op

  Bijna iedere dag kijken naar de ticket prijzen, ik heb geboekt voor nog geen 500 euro 4 maanden geleden. Tussen de 500 en 600 is goedkoop, als je dit ziet meteen boeken, wel zorgen dat je een goede annuleringsverzekering hebt, b.v. een doorlopende.

  • Foodlover zegt op

   Vandaag weer bericht van Ticket spy. Met KLM tot Moskou overstappen met …….
   Meld je aan bij Ticket Spy, dan krijg je iedere keer aanbiedingen gemaild.

 2. manni zegt op

  ik sluit me aan bij wat foodlover hier boven zegt.wel wil ik je nog even meegeven dat het nog een verschil kan maken of je een rechtstreekse vlucht neemt of met tussenstop(s).met tussenstops moet je goed opletten,want er kan erg veel reistijd inzitten varierend van 15 uur tot wel 30 uur ,een rechtstreekse vlucht is normaal rond de 11 uur.rechtstreekse vluchten moeten normaal wel te vinden zijn tussen de 500 en 600 euro.
  s6 manni

 3. fransamsterdam zegt op

  Mijn ervaring is dat er eigenlijk geen peil op te trekken is. En zo willen de luchtvaartmaatschappijen het ook graag. Vroeger boekte ik meestal een paar maanden van tevoren. Tegenwoordig meestal een paar dagen. Maar ik heb genoeg aan één ticket en ik ben flexibel in mijn data.
  De prijzen zijn meer afhankelijk van de periode waarin je vliegt dan de periode waarin je boekt. Hoogste prijzen in het piekseizoen, half december tot half januari, hoog in het (Thaise) hoogseizoen, november tot en met maart, en helaas voor jou ook verhoogd tijdens het Europese hoogseizoen.
  Je kunt natuurlijk wachten of er een actie komt van de één of ander, en dat zal heus wel, maar of er dan data beschikbaar zijn die jou schikken is altijd maar zeer de vraag.
  € 660.- in juli is in ieder geval een prima prijs, zeker als het een rechtstreekse vlucht is, maar dat blijkt niet uit de vraag.
  In plaats van min of meer dagelijks de ticket-sites af te struinen kun je, als je vroeg boekt, je beter inlezen over de dingen die je in Thailand wilt gaan doen, en hoe het hier allemaal reilt en zeilt.
  Dat kan je uiteindelijk ook veel geld – en ergernis – besparen, en het geeft meer voorpret.

 4. fransamsterdam zegt op

  Vanaf Frankfurt kun je rechtstreeks vliegen met Thai Airways.
  Momenteel bijvoorbeeld heen op 17/07 en terug op 07/08 voor € 721.-
  Als die € 660,- geen rechtstreekse vlucht betreft, is dat ook het overwegen waard.
  Met een tussenstop is het altijd kiezen uit twee kwaden:
  Een korte stop, dan zit je maar te stressen omdat je je geen vertraging kunt permitteren, en als je je overstap niet haalt wordt het helemaal een drama.
  Een lange stop, dan hang je maar op dat vliegveld (ook niet zonder kosten), je komt gebroken aan, het kost een hoop tijd en je ziet drie weken van te voren alweer op tegen de terugvlucht.
  Met z’n vijven (drie kinderen) lijkt me dat helemaal geen pretje.

  En Manni, een rechtstreekse vlucht in juli normaal tussen de € 500,- en € 600,- ?
  Waar dan?
  Dan koop ik er 100 in.

 5. fransamsterdam zegt op

  @Manni: Ik doneer € 25,- aan het Charity Fonds als je vandaag een rechtstreekse vlucht vindt, heen op 17/07 en terug op 07/08, voor minder dan € 600,-
  (Niet vanuit Kuala Lumpur natuurlijk 🙂

  • noah zegt op

   Sommige reacties zijn veel te overmoedig en nergens op gebaseerd dat men zo goedkoop altijd vliegen kan. Heb een keer geluk gehad Munchen-Bangkok voor 580 Euro! Dat was echt een koopje.

   @ Frans, voor het goede doel heb ik even de zoekmachines op hol gezet. Uw data vanaf Frankfurt voor 706 Euro met Thai Airways, directe vlucht! Ik zou zeggen in die periode, topprijs met deze maatschappij!!!

   Heb gekeken vertrek Amsterdam, Dusseldorf, Brussel en Frankfurt.

   • edward zegt op

    vanuit Parijs met Turkisch Airlines voor 500 euro , midden januari voor 3 maand.

  • Jacques zegt op

   ik verbaas me ook over al die zó voordelige vluchten. prijzen tussen de euro 500. en 600. mogelijk met een tussenstop? en in 2014.
   ik heb een vlucht rechtstreeks bij China Airlines eind januari en terug medio april voor euro 616. gekocht. mogelijk is dit prijsniveau 2015.
   ik zou jullie willen adviseren te kijken bij skyscanner.com en via dat overzicht te kiezen hoeveel tijd je wil besteden aan de vlucht en dientengevolge aan de prijs.
   frans a.heeft goeie adviezen. veel plezier!

   Jacques

 6. samee zegt op

  Momenteel bij Aeroflot tickets naar BKK voor 435 euro.
  Je vliegt met KLM naar Moskou en stapt daar over op het vliegtuig naar BKK!

 7. arjanda zegt op

  een advies boek gewoon vroeg . is mij al vaak overkomen dat tickets twee keer zo duur werden . beste is als je in juli gaat, gewoon te boeken in 2014. andere tip boek op een doordeweekse dag scheelt vaak geld. nog een tip vlieg op dinsdag of donderdag vanaf dusseldorf . hoop dat je hier wat aan hebt .

 8. henk J zegt op

  Op de prijzen van vliegtickets kun je geen peil trekken.
  Ik check regelmattig bij Skyscanner en geef dan aan op een aantal willekeurige data dat ze een allert sturen.
  Gemiddelde prijs is meestal 600 tot 630 uitzonderingen naar beneden en naar boven.
  Er wordt veel gestunt met Norwegian airline maar het addertje onder het gras is dat bagage en eten er nog overheen komt.
  Vliegen vanaf Dusseldorf en Frankfurt kan erg aantrekkelijk zijn.
  Maar Brussel heeft zo af en toe ook cheap tickets.
  Rechtstreeks vliegen of met een tussensktop is erg persoonlijk.
  Ik heb nu een ticket Bangkok-Amsterdam vv voor 630 euro met China Southern Airlines met een tussenstop van ongeveer 1 uur en 20 minuten.
  Omgekeerd zijn dit soort ticket ook verkrijgbaar.
  Ook gevlogen met Emirates via Dubai en daar ook de wachttijd ongeveer 2 uur. Nu vindt ik wachten en even rondkijken op een vliegveld niet vervelend en ben ik ook niet zo zeer aan data en tijd gebonden.
  Vindt je een ticket met een gunstige prijs dan gewoon boeken. Vervolgens niet meer kijken of je misschien op een later tijdstip 10 euro goedkoper uit bent..
  Je zult altijd een prijsverschil vinden in je voordeel maar dat risico is groot.
  het zelfde geldt natuurlijk voor de prijzen op de markt.. Koop je iets dan heb je het gevoel een goede deal gemaakt te hebben, check je daarna meerder kraampjes dan kun je 20 bath of meer besparen maar ja dat blijft. Gewoon genieten, tickets kopen en lekker voorbereiden op een vakantie.

 9. jan zegt op

  china airline

  goedkope tickets ,je kan dagelijks op de site kijken , vaak gelden ze voor 3 maanden , maar let wel op het hoogseizoen , is december en juni tot eind augustus

  ook klm is aan het stunten , 3 maanden van te voren boeken is genoeg er zijn veel aanbieding 500 600 euro in laagseizoen

 10. François zegt op

  Het belangrijkste heb je al gedaan: Thailandblog in de gaten houden. Hier komen regelmatig aanbiedingen voorbij. Ik heb zelf eind juni, na een tip op Thailandblog, bij Emirates geboekt. Amsterdam-Dubai-Bangkok, eind januari voor € 506,-. Wachttijd in Dubai 2,5 uur, dus zeer acceptabel. Sindsdien maar één goedkopere aanbieding gezien.

  €660 is op zich ook niet zo’n slechte prijs. Vorig jaar was ik €736 kwijt. De grote onzekere factor zit hem momenteel in de vraag of het toerisme aan gaat trekken of niet. Als dat niet gebeurt gaat de prijs van vluchten over een tijdje nog wel een stuk omlaag, want de toestellen moeten natuurlijk wel vol. De echte stuntprijzen zijn vaak wel beperkt tot specifieke vluchttijden of -dagen. Wij vliegen in januari op woensdag-donderdag; als je aan het weekend vast zit is de kans op echt goedkope vluchten kleiner.

  Je bent nu nog erg vroeg. Ik zou het nog even aanzien en gokken op een voorbijkomende aanbieding. (Maar ik aanvaard geen aansprakelijkheid voor het opvolgen van dit advies :-))

 11. leon1 zegt op

  Beste Erlijn,

  je kunt kijken op de site van http://www.vliegennaar.nl.
  Op deze site vind men acht aanbieders, waarvan TIX.NL nog een grafiek bij geeft van de dagen in de maand wat het voordeligst is.
  Tikt men het staafje van de grafiek aan, dan ziet men de prijs en waar vertrek.
  Ook kan men een alert opgegeven, Bijvoorbeeld ik wil een prijs van onder de 500-EUR dan krijgt men automatics bericht hierover.

  Indien men ergens anders goedkoper kan boeken, wil ik het ook graag weten, meestal is het dan een oude dakota, met twee propellermotoren, waar van de motoren met boter worden gesmeerd met een tussen stop in Timbaktoe.
  Succes.

 12. compuding zegt op

  Ik kijk meestal op momondo.nl zij verkopen geen tickets maar verwijzen je door.
  Het gevaar van te veel kijken is dat je cookies opgeslagen worden en dat zien die vliegtuig maatschappijen ook, heb ik mij laten vertellen, en dan verhogen ze de prijzen weer, wanneer je steeds dezelfde reizen bekijkt.
  Ik kijk dan op een pc en boek op een andere pc, ik neem het zekere voor het onzekere.

  Via Düsseldorf is meestal wel goedkoper maar wanneer je weer terug reist vond ik het wel zwaar weer met de trein.

  groetjes compuding

  • fransamsterdam zegt op

   Dat gemanipuleer met cookies is inderdaad de hufterigheid ten top.
   Ik merkte dat een keer toen ik in de plaatselijke openbare bibliotheek zat (van de NS moet je je e-ticket nog printen en mijn printer deed het niet).
   Ik zat simultaan op mijn tablet en op de computer van de bibliotheek. Op mijn tablet moest ik voor bepaalde vliegtickets meer betalen dan op de computer van de bibliotheek….

   • Khun Peter zegt op

    Beste Frans, lees dit even: https://www.thailandblog.nl/vliegtickets/retourtje-bangkok-prijzen-vliegtickets/

    • fransamsterdam zegt op

     Ik heb het gelezen. Interessant. Het gebruik (misbruik?) van de cookies kom ik er niet tegen. Toch maar eens op die momundo site kijken. Morgen. Want er is nu werk aan de winkel geloof ik. 🙂

 13. Rob zegt op

  Beste Erlijn,

  Mijn advies, neem even contact op met http://www.destidunia.nl. George zoekt vrijblijvend je wensen voor je uit.

 14. elsina zegt op

  Ik heb een paar dagen geleden een ticket gekocht met Aeroflot voor afreisdatum in januari. Brussel-Moskou-Bangkok. 15 uur onderweg.

  De prijs was 430 euro

 15. henk zegt op

  We boeken ruim van te voren ieder jaar rechtstreeks met china- airways voor ongeveer 650,-
  Tis wel wat minder confort en middelmatig eten , maar voor een dubbeltje kan je niet verlangen op de 1 ste plaats te kunnen zitten , en de tijden zijn uitstekend, ;aankomen in Bangkok om 06.45 en retour aankomen op Schiphol om ongeveer 09 u.

 16. riekie zegt op

  Surfen op het internet er zijn veel prijsvechters

 17. Björn zegt op

  Idd lijkt er geen touw meer aan vast te knopen. In april een maand of 3 weken vantevoren voor 470 geboekt (openjaw Dusseldorf route) , nu in november eind september geboekt voor de special van Eva Air (581 en rechtstreeks). Ik zou me abonneren op een paar nieuwsbrieven zoals bijv Ticketspy (er zijn er heel veel

 18. Dick CM zegt op

  Ik heb Gisteren 25/11 geboekt bij D Reizen, Amsterdam -Bangkok 10/2 vertrek en terug 20/5 voor 584 euro incl kosten wel totaal 13 uur reizen zowel heen als terug met Austria Airways tussen stop Wenen.
  Mijn ervaring is elke dag kijken en op letten soms niet duur maar 30 uur reistijd.

 19. rene23 zegt op

  Abonneer je op de nieuwsbrief van ticketspy.nl, dan krijg je heel vaak mooie onverwachte aanbiedingen en niet alleen naar Thailand.
  Ik heb vlucht met EVA air voor hoogseizoen (begin januari) voor € 579.- geboekt in juni.
  Rechtstreeks en mooie vertrektijden.
  Voor hotels kijk altijd op latestays.com
  Groet, René

 20. Jan zegt op

  Heb vorige week ticket geboekt vertrek 23 Januari en 3 weken later terug met Aeroflot met een overstaptijd op de heen weg van 1.30 uur en terug 1.45 uur voor 440 Euro.Zo goedkoop was me nog niet eerder gelukt.

 21. khunhans zegt op

  Ik heb in juli ’14 rechtstreeks geboekt bij China-airlines.
  Wij vertrekken in jan. 2105 ( duur vakantie bijna 2 maanden)
  Het betreft een rechtstreekse vlucht AMS-BKK voor 560 euro p/p.

 22. edward zegt op

  ook juist ! Met Aeroflot via Moskou erg goedkoop…

 23. Danielsan zegt op

  het heeft niets met tijd te maken. Je kijkt best ruim op voorhand en regelmatig. De dag van vertrek zal wel een verschil kunnen maken. Je kijkt best eens op http://www.skyscanner.nl en stel daar een prijsalarm in.
  Dan krijg je een mailtje wanneer de prijs stijgt of daalt. Je bepaalt dan zelf wanneer de prijs gunstig genoeg is om te boeken. Wij gaan in maart voor 500€ naar Bangkok (met tussenstop in Dubai) met Emirates. Voor ons is dat een goede prijs. Succes

 24. pierre zegt op

  het ligt er aan wanneer je wilt vertrekken, de feestdagen (kerst) schoolvakanties zijn de tickets gewoon duurder , kerst zou ik gewoon 6-9 maanden van te voren boeken anders kan alles wel eens vol zitten.
  ik woon vlak bij schiphol dus vanaf duitsland of belgie is voor mij geen optie. verder wat wil je? EVA heeft de elite classe meer ruimte voor 250 euro meer op een retour, persoonlijk vind ik dat op een lange vlucht meer dan waard maar op 5 tickets is het een flinke deuk in het budget.tevens als je net als ik een beetje fors bent is het ook belangrijk met wel vliegtuig je vliegt 777-300 (EVA)zijn de toiletten ruimer dan de A340 (China airlines) reis je met kinderen zou ik een rechtstreekse vlucht nemen

 25. Rori zegt op

  Erlijn
  Als je stelt Dusseldorf zijn misschien de volgende combinaties mogelijk. Hangt er een beetje vanaf wat je wil. gestrest reizen of echt het vakantie gevoel.
  Alternatieve luchthavens zijn: Frankfurt, Koeln/Bonn, Brussel. —> Amsterdam. Slecht te bereiken en heel slecht parkeren.

  Maatschappijen vanaf Dusseldorf: Emirates, Austrian, Air berlin — of Etihad, Finair of Aeroflot
  Ook mogelijk maar niet voor de hand liggend met Turkisch Airlines. Een stop over in Istanbul kan/wordt door TAI verzorgd met een rondries/verblijf met de hoogtepunten van istanbul.

  Vanaf Brussel bv. Met jet Air via India –> stop over in Mumbay of New Dehli of met Aeroflot via Moskou (Heel goedkoop vanaf 400 Euro). Met Etihad of Finnair.

  Vanaf Frankfurt en Brussel kun je ook vliegen met Thai Airways of vanaf alle genoemde luchthavens met Malaysian Airlines.

  het hangt er vanaf wat je wilt. Je kunt vliegen vanuit meerdere steden. Ik zelf vlieg nooit vanaf Amsterdam maar kijk naar combinaties, aanbiedingen en wat ik zelf wil doen.
  De laatste keer via istanbul was echt goed.

  Oh ja en wat is de beste boekingstijd? –> Kun je niets van zeggen. Heb een tweetal jaren terug smorgens om 9 uur geboekt voor een vlucht smiddags om half zes. Kosten retour 380 Euro met Etihad. Laatste stoel. Omdat ik echt de laatste was die incheckte via de bussiness balie ooknog eens bussiness class gevlogen op de heen weg. Je moet het maar treffen.

 26. Daniel zegt op

  Ik heb vorige maand een vlucht geboekt met Etihad van uit Amsterdam en terug via Dusseldorf. Voor de promotieprijs van 509 euro. Als Belg komt er nog twee maal een prijs bij voor de trein naar Amsterdam 38 euro. voor Dusseldorf wacht ik nog. Op dat ogenblik was de prijs bij Etihad vanuit Brussel veel hoger.
  Wat blijkt nu: 4 dagen later vind ik bij Etihad voor mijn vlucht vanuit Brussel dezelfde prijs als vanuit Amsterdam. Had men deze promotie gelijktijdig aangevangen had ik voor de trein naar de luchthaven in Zaventem slechts 2 keer 16 euro betaald en slechts een uur onderweg.
  Ik heb Etihad gevraagd of het mogelijk was de plaats van vertrek te wisselen, Onmogelijk, enkel tegen betaling van 150 euro. De vlucht van Brussel en Amsterdam hebben een overstap in Abu en met dezelfde vlucht naar Bangkok.
  Enig voordeel is je mag 1 stuk bagage meenemen van 30 kg. Wil ik verder vliegen mag ik slechts 20 kg meenemen. Dus moet ik nu die 30 kg mee sleuren naar Mochit bus terminal, en met de bus naar CM; Ik zoek nu ook nog een reiskoffer waar die 30 Kg in kunnen. Ik vlieg eind januari

  • LOUISE zegt op

   Hallo Daniel,

   Gewoon een “”groei koffer”” kopen (extra rits in gehele deksel) en geloof met, daar kan veel meer in dan 30 kilo.
   Een slappe koffer is ten alle tijden beter dan een oester.
   En dan op wieltjes en jij bent helemaal gelukkig.

   Pak ze.

   LOUISE

 27. Adje zegt op

  Ik heb 2 tickets geboekt voor 628 euro per persoon met Chinese airline. Periode 19 januari t/m 17 februari.
  Rechtstreeks vanaf Schiphol. Zelfde periode was met KLM 100 euro per persoon duurder. Mijn keus was dus snel gemaakt.

 28. Han zegt op

  Ik heb ook een vroegboeking gedaan in april j.l.,heb ook een annulering verzekering afgesloten,
  714 euro pp en de annulering met vaak op reis verzekering 21 euro per maand,voor 2 personen
  Nu worden de reizen goedkoop aangeboden een voordeel heb je met vroegboek je stoel uitzoeken
  Ik doe geen vroegboek meer kost veel geld,
  Groet Han

 29. Martin zegt op

  Kijk af en toe op deze site of laat de nieuwsbrief sturen. Dit is voor maart, maar ze hebben ook regelmatig aanbiedingen voor de zomer. Ze hebben ook vaak deals met Etihad. Met tussenstop, maar als je oplet hoeft dat geen ramp te zijn.

  http://ticketspy.nl/deals/de-goedkoopste-ticket-bangkok-flying-blue-mijlen-e399/?utm_source=Mailing&utm_medium=email&utm_campaign=TicketSpy%20Update%2026NOV14

 30. jacqueline zegt op

  Hallo
  Als je met je gezin gaat , zou ik een rechtstreekse vlucht boeken , dan stap je in Amsterdam het vliegtuig in en stapt er in Bangkok uit , verder geen gestress .En met een tussenstop komt er nog bij dat je in de luchthaven , wat wilt drinken en of eten , moet je ook bij de prijs rekenen .
  Wij hebben bij skyscanner gekeken , en toen onze prijs erbij stond gelijk rechtstreeks bij China Airlines geboekt , scheelt boekingskosten , of hoe ze het ook omschrijven .En china airlines heeft goede vluchttijden .
  Mijn ervaring is , dat als je met meerdere reist , de prijs goedkoper is , als je lang van te voren boekt .
  Wel goed opletten , want de prijs verschilt , op de zelfde dag , de zelfde vlucht bij dezelfde maatschappij , verschilt van dag tot dag , zo kan een zelfde ticket op zaterdag duurder zijn , dan hetzelfde de dinsdag daarop , en op woensdag weer duurder .
  mvg jacqueline v z

 31. Jack G. zegt op

  Het is best lastig om voor jezelf te bepalen wat nou een mooie prijs is voor hoogseizoen op vlieggebied. Dus de maand Juli/deel augustus en ook rond de Kerst. Als gezin ben je afhankelijk van schoolvakanties en dat weten de vliegers natuurlijk ook. De prijzen liggen best wel wat hoger dan die van de ‘slimme’ toerist die prachtige prijzen weet te boeken in andere jaargetijden. Aan de andere kant weten wij ook dat er veel aanbod is op de Bangkokroute. Maar wat is nu wijsheid? Ik denk dat even wachten op die speciale aanbieding van genoemde websites/nieuwsbrieven en uiteraard Thailandblog voorbij gaan komen niet verkeerd is. Zeker als je een persoon bent die daar tegen kan. Schiet je in de stress dan is gewoon boeken voor 660 niet eens zo’n slechte optie.

 32. martin zegt op

  ik heb gisteren rechtstreeks geboekt bij china air een rechtreekse vlucht van amsterdam naar bangkok kosten 619 euro ik heb niet eerder voor rechtreekse zo weinig betaald ook nog eens zaterdag weg en zaterdag terug, vaak is het op woensdag vliegen het voordeligst

 33. Patrick zegt op

  Ik heb voor de periode 20 juli 15 tot 4 augustus, 8 tickets geboekt voor gemiddeld 620 euro.
  Met Austrian Airlines . Van Brussel naar Bangkok. Met aanneembare transfertijden. Heenvlucht 14 uur. Terugvlucht 16 uur. Vindt je een prijs zoals deze, niet twijfelen en boeken,. zeker als het gaat voor meer dan 4 personen. Prijzen worden duurder, hoe dichter de vankantieperiode nadert. Veel geluk!

 34. patrick zegt op

  ook kijken waar je koopt. Ik plande mijn reis voor januari 2015, keek op een gegeven moment bijna elke dag. Toen ik op een gegeven moment een prijs Brussel – Bangkok h/t vond voor 560 EUR via Abu Dhabi met een tussenstop van +/- 3 uur vond ik dit prima. Omdat ik soms een vluchtbevestiging nodig heb voor het visum van mijn vriendin, vond ik het maar logisch dat ik bij het reisbureau zou boeken. Aanbod dus uitgeprint en ’s anderendaags naar het reisbureau. Kostprijs was plots 680 EUR. Tja, kan nu eenmaal gebeuren, hangt ervan af hoe de klasse-indeling is en of er nog goedkope stoelen beschikbaar zijn. Dus heb ik maar geboekt, want wie weet volgende week weer 100 EUR duurder. Ik kijk 3 dagen later opnieuw voor dezelfde vluchten en de prijs was… 560 EUR. Dankbaarheid voor dienstbetoon kost me dus 120 EUR. Volgende reis boek ik toch maar direct op het net. 🙂

 35. Leo zegt op

  Tickets boeken hangt altijd ook af van diverse persoonlijke dingen.
  Als je echt vaste data heen en terugvlucht dan is het anders als voor iemenad die het neit uitmaakt om 1 week vroeger of later te kunnen gaan tegen de tijd dat men wil gaan.
  Prijs is voor mij niet de enige drijfveer welke airline en ticket ik boek
  Ticket voorwaarden zijn mij ook erg belangrijk.
  Ik wil altijd vrij wizigbare tickets boeken.
  Ja die zijn regelmatig duurder als niet wijzigbare tickets.
  Ik heb ook al dat hetdirect bij de airline FOC (Free Of Charge) wijzigbare tickets zijn.
  En via een website Oa. SkyScanner, reisbureau alleen wijzigbaar is tegen kosten.
  Ik heb al vaak mensen blij horen zijn dat ze blij waren goedkoper in de stoel naast mij te zitten.
  Maar evenzoveel ker heb ik mensen bij en incheck balie of aan boord horen klagen.
  Er kan ook helemaal niks bij die &^*()) maatschappij.
  Dan vraag ik welke boekingclass heeft u?
  Geen idee is meestal het antwoord het was de voordeligste.
  Ik begrijp, dat zeker met een gezin, de prijs 1 van de belangrijkste drijfveren is wat je gaat boeken.
  Maar er zit veel achter de boekingklasse letter. En dat zijn dus de boekingsvoorwaarden.
  Ik boek nooit voordat ik weet tegen welke voorwaarden ik boek.
  Dat kunnen veel dingen zijn,
  – mag je wijzigen in je vluchtdata. Nee, FOC of tegen kosten?
  – directe vlucht
  – hoeveel kilo mag je meenemen
  – ticket geldigheid
  – wel of niet sparen van miles
  Het is dus voor iedereen toch wel persoonlijk.
  Dus je dient wel wat dingen op een rijtje zetten die voor jou van belang zijn bij het boeken.

 36. Leo zegt op

  Tickets boeken hangt altijd ook af van diverse persoonlijke dingen.
  Als je echt op vaste data heen en terug moet dan is het anders als voor iemand die het niet uitmaakt om 1 week vroeger of later te kunnen gaan tegen de tijd dat men wil gaan.
  Prijs is voor mij niet de enige drijfveer welke airline en ticket ik boek
  Ticket voorwaarden zijn mij ook erg belangrijk.
  Ik wil altijd vrij wijzigbare tickets boeken.
  Ja die zijn regelmatig duurder als niet wijzigbare tickets.
  Ik heb ook al dat het direct bij de airline FOC (Free Of Charge) wijzigbare tickets zijn.
  En via een website O.a. SkyScanner, reisbureau alleen wijzigbaar is tegen kosten.
  Ik heb al vaak mensen blij horen zijn dat ze blij waren goedkoper in de stoel naast mij te zitten.
  Maar evenzoveel keer heb ik mensen bij en incheck balie of aan boord horen klagen.
  Er kan ook helemaal niks bij die &^*()) maatschappij.
  Dan vraag ik welke boekingclass heeft u?
  Meestal is het antwoord ik heb geen idee het was de voordeligste.
  Ik begrijp, dat zeker met een gezin, de prijs 1 van de belangrijkste drijfveren is wat je gaat boeken.
  Ook speelt op dit moment ook de dalende olieprijs ook weer voor en klein deel me in de prijzen die volgend jaar gerekend kunnen gaan worden.
  Maar er zit veel achter de boekingklasse letter.
  En dat zijn dus de boekingsvoorwaarden.
  Ik boek nooit voordat ik weet tegen welke voorwaarden ik boek.
  Dat kunnen veel dingen zijn,
  – mag je wijzigen in je vluchtdata. Nee, FOC of tegen kosten?
  – directe vlucht
  – hoeveel kilo mag je meenemen
  – ticket geldigheid
  – wel of niet sparen van miles
  Het is dus voor iedereen toch wel persoonlijk.
  Dus je dient wel wat dingen op een rijtje zetten die voor jou van belang zijn bij het boeken.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website