Thailand vraag: Prijsverhoging EuroTV

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
29 december 2022

Beste lezers,

Ik heb deze morgen een e-mail ontvangen dat EuroTV zijn prijzen moet verhogen vanwege de huidige omstandigheden zijnde prijsstijgingen. Wel gaan ze omhoog met zo een 35%. Is het dan zo snel gestegen in Thailand?

Gaan hotels en zo…. ook met een 35% omhoog?

Groet,

Daniel

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

12 reacties op “Thailand vraag: Prijsverhoging EuroTV”

 1. timker zegt op

  Ik heb dezelfde bief gekregen en in die brief hebben ze het ,volgens mij, over de gestegen prijzen voor energie (electriciteit) en de TV rechten. Wanneer ik kijk naar de service die EuroTV levert denk ik dat het niet dat het alleen over de kosten in Thailand gaat, maar ook de kosten in Europa. Het vergelijk met hotel prijzen in Thailand gaat dus naar mijn idee niet op.

  • timker zegt op

   Sorry voor de te veel tekst… Ik denk dus niet dat het alleen over de kosten in Thailand gaat !!!

 2. Lenthai zegt op

  ik heb net betaald, nog niets gehoord van een prijsverhoging

 3. Jan S zegt op

  Mijn kapper ging van 100 naar 140 bath. Dat is dus 40%.
  De olie massages zijn nog steeds 300 bath en de Songteaw 10 bath.

 4. Jan zegt op

  Het gaat vooral om de gestegen elektriciteitsprijzen in Europa. De servers waarop alles opgeslagen wordt staan in Europa en die opslagkosten worden dus flink hoger. Ook sommige rechten zijn duurder geworden.

  Het staat dus los van het Thaise prijspeil.

 5. Kees 2 zegt op

  De thuisbasis van Euro TV is volgens mij niet NIET Thailand. (Belgie?)
  De uitleg van Euro TV is: servers staan in Azie en Europa (dus energiekosten hebben invloed) + dat er nu licentiekosten betaald moeten worden (plukte Euro TV het signaal eerst gratis ‘uit de lucht’?).

 6. Nok zegt op

  Als je de mail goed leest dan is de ophoging van de kosten voor een abonnement te wijten aan de gestegen energiekosten in Europa en Azië. Heeft allemaal niets met Thailand te maken. Ook abonnementhouders in Laos, India of Australië zullen met die verhoging te maken krijgen. (Uiteraard niet in ThB maar in hun eigen munt, anders komen daar weer vragen over.) Daarnaast zijn de licenties fors duurder geworden, is hun uitleg.
  Ik vind dit alles zeer plausibel en heb het er graag voor over. EuroTV biedt een scala aan Nederlandse een Vlaamse TV-kanalen, evenals een groot aantal Duitse een Engelse zenders. Maar kers op de taart is toch wel het grote aantal sportzenders, waardoor allerlei competities en evenementen live te volgen. Voor de liefhebbers van film en drama is er eveneens veel keus, en is een abonnement op een streamingdienst eigenlijk niet nodig. Ik betaalde recentelijk voor 13 maanden kijkplezier iets meer dan 7,2 K ThB. Als EuroTV dit bedrag ophoogt met 800 ThB is dat slechts ThB 62 per maand. We hebben het over Euro 1,70. Afgezet tegen het meerdere aan AOW en pensioeninkomen per komende maand, hoor je mij niet mopperen.

 7. Hans zegt op

  Moderator: alleen een reactie op de lezersvraag s.v.p.

 8. KhunTak zegt op

  Ik vind het nogal wat, 12000 baht op jaarbasis.
  Ik zit op een derde van die prijs en heb keuze uit sd,hd, hd 4k en hd 8k.
  Alle sportkanalen, NL kanalen DE, ENG enz.
  Films en series
  Plus een hele betrouwbare service

  • bolt zegt op

   over welke zender praat u ??

 9. leo jomtien zegt op

  euro tv is zo ilegaal alls het maar kan het is een streamings dienst dat betekend doorgeven van kanalen en dat is al een paar jaar verboden dus hoe meer klanten hoe meer winst het zijn gewoon zakkenvullers ik zelf heb iptv dark en daar betaal ik 75 euro per jaar voor is 6,25 per maand. is ook ilegaal maar dan goedkoper

 10. Arnolds zegt op

  Met een EVO box €85 uit NL en per maand €6.25 ben je goedkoper uit.
  De hele wereld kan je met deze box ontvangen incl. series,oude en nieuwe film.
  Deze box heb ik in DenHaag gekocht,misschien hebben ze nu een nieuwere versie,
  want die van mij is 6 jaar oud.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website