Beste Thailandblog en lezers,

Op 14-11-2014 vlieg ik Thailand binnen. En op 21-12-2014 vertrek ik weer. Dit zou betekenen dat ik langer als 30 dagen verblijf. En dan zou ik een visa run moeten maken.

Dat wou ik gaan doen op de 8e 0f 9e van december via het Chong Chom checkpoint (gelijk effe naar de Chong Chom market 😀 ) Maar ik heb dit al eens eerder gedaan dit jaar. Op 03-05-2014. Nu is mijn vraag of daar geen problemen mee krijg, omdat ze het misschien zien als lang verblijf?

Alvast hartelijk dank!

Met vriendelijke groet,

Kwaipuak


Beste Kwaipuak,

Men zal dit niet zien als langverblijf. Uw vorige visarun was immers in mei. Er zijn dus geen meerdere aansluitende visaruns die een langverblijf doen vermoeden.
Hou er wel rekening mee dat je over land maar 15 dagen zal ontvangen.

Als je echt naar die markt wil is het misschien een reden, maar het is in uw geval niet meer noodzakelijk om een visarun te maken. Je bent binnengekomen op “visa exemption”. Sinds eind augustus kan je een “visa exemption” ook eenmalig verlengen bij immigratie en dit voor de duur van 30 dagen. Kostprijs 1900 Baht.

Veel plezier.

Vriendelijke groeten,

RonnyLatPhrao

Disclaimer: Het advies is gebaseerd op bestaande regelgeving. De redactie aanvaardt geen verantwoordelijkheid wanneer hiervan in de praktijk wordt afgeweken.

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website