Dag beste lezers,

Eerst en vooral mijn allerbeste wensen voor het nieuwe jaar aan de redactie, het team en alle lezers van Thailandblog.nl!

Ik ben een dagelijks lezer van het blog en zit met een vraagje. Ik woon in België en heb sedert enkele jaren een Thaise vriendin. Op regelmatige tijdstippen stuur ik haar bloemen of andere kleine attenties via een website, die zij dan bij haar thuis leveren.

De inspiratie van die webwinkels is echter heel beperkt en de prijzen zijn soms heel hoog, terwijl ik dan soms ook nog eens mijn twijfels heb bij de kwaliteit of de waarde van het geschenk.

Nu, ik weet dat je er sowieso wel altijd opgelegd wordt als je zo’n zaken regelt via het web, maar toch had ik graag had van jullie vernomen of er iemand een tip heeft om bijvoorbeeld via een Mall (of een winkel waar er meer variaties voor kado’s mogelijk zijn), online een cadeau te bestellen en die te laten thuis leveren?

Betalen doe ik altijd met Mastercard. Mijn vriendin woont in Bang Kapi.

Alvast bedankt voor de tips.

Met vriendelijke groeten,

Luc


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Lezersvraag: Waar in Thailand kan ik cadeaus bestellen en thuis laten bezorgen?”

 1. Berthy zegt op

  Probeer http://www.lazada.co.th als ze het daar niet hebben is het mogelijk niet te koop.
  Betalen met creditcard op maandag en je krijgt 10% korting.

  Berthy

  • Luc zegt op

   Berthy, werkt dit ook vanuit België?
   Heb de app geïnstalleerd, maar bij betaling met Mastercard wil hij precies dat er vanuit Thailand zelf wordt betaald? Of ben ik mis?

 2. FredJanssen zegt op

  Ensogo biedt een zeer gevarieerd assortiment aan. Wordt thuis in Thailand bezorgd. Diverse betalingsmogelijkheden.
  Fred.

 3. Luc zegt op

  Dank u Fred, ik zal ook deze site eens uittesten vanuit België.

 4. Foodlover zegt op

  Bij Lazada heb ik diverse artikelen gekocht met creditcard. Zelfs spullen uit Europa zijn er te krijgen. Die hebben dan een iets langere levertijd. Er is ook een App van Lazada daar staan wel 80.000 artikelen in.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website