Beste lezers,

Ik ben bezig met het opzetten van een webshop met cadeau-artikelen afkomstig uit de gehele wereld met een fair-trade gedachte.

Hiervoor ben ik op zoek naar leveranciers van fair-trade cadeau-artikelen in (ondermeer) Thailand, in eerste instantie kleinschalig, maar wellicht uitgroeiend naar meer.

Zijn er mensen die me in contact kunnen brengen met leveranciers/projecten in Azië, of die tips hebben hoe het beste spullen te verzenden vanuit Azië naar Nederland?

Bvd

Maurice


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Lezersvraag: Ben op zoek naar leveranciers van fair-trade cadeau-artikelen in Thailand”

 1. Nico zegt op

  beste Maurice,

  Er is nu tot a.s. zondag 31 mei een Otop beurs bezig in de IMPACT Hallen (Muang Thong Thani Bangkok) met allerlei typische Thaise Artikelen. Hier staan misschien wel een paar duizend, 8 hallen vol. Privé producenten van allerlei persoonlijk gemaakte artikelen. Producten die je nog nooit van je leven heb gezien tot VOC schepen. Echt tien duizenden artikelen.

  Ik zou zeggen ga eens kijken, is open vanaf 10.00 tot 21.00 uur, trek er wel een hele volle dag voor uit, er is zoveel te zien.

  Groetjes Nico
  Woonachtig vlak achter de Impact hallen.

 2. Robert zegt op

  Geen leveranciers maar wel een website vol met frabikanten van handgemaakte artikelen: http://www.handmade-chiangmai.com


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website