Lezersvraag: Waar is een Garmin routekaart te koop in Thailand?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
6 februari 2015

Beste lezers,

De afgelopen maanden heeft een blogger hier aangegeven dat je voor je Garmin een sd-cardje hier in Thailand kunt kopen met de hele routekaart van Thailand er op voor ongeveer euro 50,-.

Ik ben er nog niet achter waar die dan wel te koop is? Navraag in Nederland leverde al op dat je een abonnement bij Garmin moet afsluiten zoals voor de Europese kaarten. Voor de paar maanden dat ik in Thailand ben, is dat niet zo zinvol.

Weet iemand wat te doen?

Met vriendelijke groet,

Khun Jacques


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

23 reacties op “Lezersvraag: Waar is een Garmin routekaart te koop in Thailand?”

 1. Albert van Doorn zegt op

  op je smartphone google maps, werkt bij mij perfect.

 2. Freddy Meekers zegt op

  ik kan je het bezorgen voor 60 euro

  • Khun Jacques zegt op

   dank voor je reactie Feddy. ik zit in Chiangmai, gaat je bezorgservice ook zo ver?

 3. eduard zegt op

  Bij rent-a-car kan je ze huren,met alleen Thailand

  • Khun Jacques zegt op

   dank voor je reactie, Eduard. is een goede optie maar ook zonder een auto te huren?

 4. eugeen zegt op

  Bij Garmin in Pattaya

 5. Piet Reekers zegt op

  Bij Garmin shop 1e etage Phantip Plaza Chang Mai kost 2000 Baht

  • Khun Jacques zegt op

   helemaal vergeten er bij te zetten, ik zit in Chiangmai…

   Piet, dank voor je reactie. ik kan echter geen Phantip Plaza vinden in Chiangmai

   • jan zegt op

    Bij de nacht markt .

 6. Wim zegt op

  Global5 is een bedrijfje met verschillende vestigingen/winkels in Bkk. Ik heb mijn Garmin destijds gekocht bij Global 5, onderste verdiepng van Seacon Square (Srinakarin Rd). Ze hebben daar alles, kunnen ook je Gps-apparaat updaten. Andere shop zit in centrum, bij Central World in de buurt.

  Groet, W

 7. roja zegt op

  Koop aub een origineel sd-card van Thailand ; er zijn meer gedailleerde kaarte , maar ik heb dat als een probleem ervaren . Ze vragen namelijk eerst in welke provincie de stad ligt waar je naar toe wilt en dat weet ik niet . De originele vraagt dat niet en je kan direct de plaats waar je naar toe wilt invoeren ; verder heeft deze sd-card ook meerdere lande in zo-Azië .

 8. compuding zegt op

  Ik heb er een 5 jaar geleden aangeschaft in Ubon Rathachani die man moest het voor mij bestellen maar hij werkt nog steeds naar volle tevredenheid.

  compuding

 9. roland zegt op

  hoi Khun

  kijk eens bij http://www.ioffer.com
  Garmin 2014.30 Street Map Thailand NT on microSD card + SD adapter
  orgineel van garmin

  kost 30,95 euro plus gratis verzending

  • Khun Jacques zegt op

   dank Roland voor je reactie. ik heb net gekeken en zie een soort Marktplaats. leuke site. ik vind het een goede suggestie. de kaarten zijn weliswaar al gedateerd maar uiteraard voor die prijs nog prima te gebruiken. bij afwezigheid van een 2e reactie van Piet Reekers denk ik dat ik hem morgen zal gaan bestellen. ondanks de verzendkosten zelfs nog goedkoper!

 10. roland zegt op

  hoi Khun

  wis niet dat je in chainmai woonde
  misschien helpt dat je verder

  http://www.eaglegps.co.th

  EAGLE GPS CO., LTD.

  Pantip Plaza Building, Office 2106, 152/1 Chang Klan Rd., Muang, Chiang Mai 50100, Thailand Tel./Fax: (+66) 053-288-060, e-mail: info@eaglegps.co.th

  • Khun Jacques zegt op

   dank voor je tweede reactie. door de moderatorbewerking worden de reacties een beetje vertraagd weergegeven. niettemin is je laatste reactie erg behulpzaam. mijn Google maps kan geen Pantip Plaza Building aangeven maar je uitgebreide docu helpt me op weg omdat Eagle op hun eigen site wèl een positie via een G. maps versie hebben staan. rara waarom het bij mij niet werkt.
   morgen, first thing in the morning, zal ik bij ze langs gaan. hartelijk dank voor je vastberadenheid!

 11. ale zegt op

  Gewoon basecamp downloaden, juiste kaarten selecteren en downloaden op je garmin, wij zitten op dit moment in Chiang Mai en werkt prima

 12. FredCNX zegt op

  Gratis op Spotnet, Garmin, Navi en TomTom.

  • boodhaa zegt op

   Ik gebruik Sygic ook van spotnet en haal daar ook de kaarten van 2014. Zoutoplossing post daar regelmatig de nieuwste versies. Mijn telefoon is een Samsung Note 4.

 13. tlb-IK zegt op

  Ik koop elke 2 jaar een nieuwe GPS inkl. de nieuwste 3D kaarten er in voor slappe 2000 Baht. Het is een NAVTEQ nabouw met 9 inche Beeldcherm en teruig-rij-kamera aansluiting. De oude geef ik dan weg aan bekenden of verkoop die voor 3000 Baht via EBAY. Inkoopbron : elke elektronika winkel heeft deze apparaten, dus ook in Chiang Mai te krijgen.

 14. eduard zegt op

  Ja, Kun Jaques, zonder auto gehuurd.(Praat wel over een jaar of 4 geleden)Nog een tip,ze zijn ook moeilijk te programmeren met de staat/provincie,maar ga naar google earth,zoek het object op waar je heen wilt en programmeer dan de coordinaten (graden noord en oost) is zeer eenvoudig en je stopt voor de deur.Succes.

 15. Song zegt op

  Ik kan van harte Sygic aanbevelen, goedkoper, wereldwijd en life time update. Werkt zonder internetverbinding als je van te voren (als je wel internet hebt) de kaart van het land download. Dit werkt weliswaar op je telefoon ipv aparte navigatie maar daardoor zeer handig; heb je altijd bij en werkt ook voor als je te voet bent. Ik heb deze tip van dit blog. (Tag navigatie?) ben een zeer tevreden gebruiker.

 16. LOUISE zegt op

  KJaques,

  Wij hebben een Carmin, welke ongeveer 8 jaar oud is.
  Deze hebben wij laten updaten bij IT- centre in Pattaya voor 500 baht.

  Misschien toch een tripje waard naar Pattaya.

  LOUISE


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website