Beste Lezers,

Over 2 weken vlieg ik weer naar Thailand voor een (verdiende) vakantie. Na eerst een bezoek aan het Zuiden en Noorden kom ik weer aan in Bangkok op het Don Mueang vliegveld.

Ik wil dan door naar Pattaya. Volgens mij is er geen rechtstreekse verbinding met de bus van Don Mueang naar Pattaya (ik bedoel hiermee de grote bussen en geen minibusjes). Dat er wel zo’n verbinding is op Suvarnabhumi is mij bekend en ook dat er (gratis?) busverbindingen zijn tussen Don Mueang en Suvarnabhumi.

Nu heb je hier volgens mij echter een ticket voor nodig en die heb ik dus niet (geen ticket om vanaf Suvarnabhumi te vliegen). Kan ik dan evengoed gebruik maken van de (gratis) busservice van Don Mueang naar Suvarnabhumi?

Ik verneem het graag en alvast mijn dank voor uw reactie.

Stefan


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

6 reacties op “Lezersvraag: Kan ik met de bus van Don Mueang naar Suvarnabhumi?”

 1. pat zegt op

  soms vragen ze ticket , maar laat ticket zien waarmee je gevlogen hebt en dan is dat ok

 2. top martin zegt op

  er bestaat een gratis shuttle VIP bus met regelmatige vertrektijden tussen deze beide luchthavens. Op vertoon van een geldig airliner tickett met start op de luchthaven waar je naar toe wilt mag je instappen. top rebell

 3. Daan Stet zegt op

  Tijdens mijn laatste reis heb ik gezocht naar die shuttlebus, maar kon hem niet 1,2,3 vinden en heb toen maar een taxi genomen. Op zich prima en betaalbaar, maar toch liever die bus een volgende keer. Kan iemand vertellen waar deze staat?

  • top martin zegt op

   Gewoon op de luchthaven aktueel vragen bei de Informatie. Die vind je op elke vloer en speciaal op vloer 2 bei Tourist Information direkt bij gate nr. 3. . Meestal staat deze bus op vloer 1. top rebell

 4. B zegt op

  Dit kan , reistijd +- 1 u tot aan suvarnabumi .

  Aan suvarnabumi kan je de bus nemen naar pattaya 140 bath (geloof ik ) .

  Goede reis !!

 5. René zegt op

  Er gaat een shuttle-bus van Don Mueang naar Suvarnabhumi. De bus is niet gratis maar je hebt geen vliegticket nodig. Zelf heb ik deze dienst nooit gebruikt, heb alleen van gehoord. Wat ik wel gebruikt hebt is de shuttle-bus Don Mueang naar Mo Chit ongeveer 30 bath de bus heet A1 of de A2. Bij de uitgang staat deze te wachten. Vanaf Mo Chit kun je de skytrain nemen naar Phya Thai en dan de trein Suvarnabhumi city line.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website