Lezersvraag: Wie weet autorijscholen in Hua Hin of omgeving?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
19 augustus 2014

Beste lezers,

Kan er mij iemand helpen met adressen van autorijscholen in Hua-Hin of omgeving? Dit is niet voor mij maar voor mijn Thaise vrouw want ik heb geen rijbewijs en wens er ook geen.

Met dank bij voorbaat.

Groeten,

Sven

No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Lezersvraag: Wie weet autorijscholen in Hua Hin of omgeving?”

 1. Leo zegt op

  Langs de spoorbaan, als je de nightmarket gepasseerd bent richting Cha Am, dan ga je de rotonde over, is spoorbaan over en dan weer terug aan de andere zijde. Linksaf slaan en dan is het één van de eerste shops.

  Zowel voor de auto als de scooter.

 2. martin zegt op

  mijn vriendin gaat op aanraden van andere thaise vrouwen les nemen bij een rijschool
  waarvan de eigenaresse een vrouw is en die zelf les geeft.
  de shop is een klein zaakje waar je op de ramen stickers geplakt ziet van verkeers borden.
  als je over de spoorbomen gaat richting hin lek fai is de rijschool ongeveer na de 1e T kruizing waar je rechtdoor moet ongeveer 100 meter aan de rechter kant.

  telefoon 0882757019

  10 lessen 4300
  15 lessen 6000

  van wat mijn vriendin zegt begeleid ze de leerling ook naar Pranburi voor examen.

  nee ik krijg geen korting of iets dergelijks

 3. Marc Breugelmans zegt op

  In soi 70 , richting Palau waterval , als je de spoorweg oversteekt gaat de baan even verder rechtsaf ,maar daar ga je rechtdoor richting tempel en point of vieuw , en een beetje verder (200 meter) op de rechterkant heb je een rijschool , men vrouw heeft daar leren rijden vier jaar geleden voor ongeveer 4000 Bath

 4. nico zegt op

  Ik woon in Bangkok en heb nog nooit een lesauto gezien, ik wis niet eens dat er rijscholen bestaan in Thailand, in ieder geval is het aan veel (taxi/minibusjes) chauffeurs niet te zien.

  • ger zegt op

   Klopt Nico woon zelf in de buurt van BanKapi het enige wat ik ooit gezien heb is een pleintje afgebakend met banden waar men wat rondjes draaid

 5. Mark Otten zegt op

  Moderator: Meer geschikt als lezersvraag. Dan krijgt u ook meer reacties. Graag sturen naar info@thailandblog.nl.

 6. maurice zegt op

  Heb mijn vrouw een beetje hetzelfde gevraagd. Meer hoe het te werk gaat, of ze les konden nemen of dat ze via een oom of kennissen les kregen (gewoon met hun auto rond rijden).
  Volgens haar is het heel normaal dat je gewoon een auto koopt, hier een tijd in gaat rond rijden en als je er aan toe bent, vraag je een rijbewijs aan.
  Haar neef heeft ons een tijd geholpen door ons rond voor ons te rijden met boodschappen en dergelijk (heb zelf ook geen rijbewjis of auto) en op die manier heeft hij zijn rijervaring ook opgedaan (wist niet eens dat hij geen rijbewijs had).
  De politie heeft hier één controle punt en daar zorgde hij dan dat de gordel om zat zodat hij daar niet voor gestopt kon worden.

  Of het goed is, hoe het zit met de verzekering enz is weer een andere vraag maar het is hier (Chumphon Buri district) de normaalste zaak van de wereld om zo auto te leren rijden.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website