Thaise politie in actie, maar anders dan je denkt (video)

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags: ,
3 juli 2015

Is dit filmpje bijzonder? Op het eerste oog niet. Maar schijn bedriegt. De bestuurder van deze motorbike wordt aangehouden omdat hij geen helm draagt. 

Als je de video bekeken hebt kan je de volgende conclusie trekken: Een goed idee om een hardnekkig probleem in het verkeer aan te pakken.

Ingezonden door RonnyLadPhrao

Video: Thaise politie in actie, maar anders dan je denkt

Bekijk hier de video: 

 


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

9 reacties op “Thaise politie in actie, maar anders dan je denkt (video)”

 1. Ad Koens zegt op

  Perfect ! Schitternd ! Grappig ! En … uiteraard wordt je volkomen op het verkeerde been gezet ! Een prima aanpak, morgen invoeren in heel Thailand. Ad Koens.

  • mr. J.F. van Dijk zegt op

   Schitterende aanpak van zo iets. Dit is tenminste opbouwend en leerzaam voor zo’n jongen. Het zal zeker meer effect hebben dan een bekeuring. Hier kunnen vele westerse landen nog een voorbeeld aan nemen.

 2. geert zegt op

  Bij sommige thaien helpt alleen wekstraf kijk alleen maar even naar mijn vriendin div waarschuwingen en boetes van 400 bath en 1 keer met ongeluk ziekenhuis maar ze doet geen helm boetes worden door fallang betaald pijn ongeluk zijn ze weer vergeten verder een mooi filmpje

 3. Erik zegt op

  Ja, met deze kwaliteitshelm is hij een stuk veiliger in het verkeer…

 4. Redactie zegt op

  Redelijk veel reacties van lezers die zeggen dat ze het filmpje niet kunnen zien. Probeer het hier: https://www.facebook.com/bestfun.us/videos/vb.1009430042402296/1013707715307862/?type=2&theater
  En anders moet je toch een Facebook-account aanmaken.

  • René Chiangmai zegt op

   Bij mij was de reden dat ik Ghostery geïnstalleerd heb, dat Facebook-plugins en zo tegenhoudt.
   En dus blijkbaar ook de link van het filmje zelf.

 5. Ron Bergkotte zegt op

  Facebook-account aanmaken ? Ben blij dat ik er af ben ! Kon het filmpje via de link perfect zien en ik heb ook Ghostery geïnstaleerd…………… Overigens, heeft de politie een nieuwe bron van inkomsten ontdekt n.l. het verkopen van helmen ? Toch vind ik het een leerzaam idee.

 6. Brommerfreak zegt op

  En als ik jullie nu eens vertel dat ik me onveiliger voel met zo´n Thais “potje” , trouwens hier in de Isaan waar ik woon verklaren ze je voor gek met zo´n stoofdoos (lees warm) op je kop, ook de altijd vrolijke Bromsnor tuft hier rond zonder, laaglanders onder ons zijn opgegroeid met vele vele regeltjes neem daar eens afstand, van en leef vrij…..TIT !

  Voor wie het niet wist Thai beteken “vrij”

  Groetjes van blijdatikrijzonderpotje.

 7. Ron Bergkotte zegt op

  Dus Thaien betekent vrijen ? (werkwoord)


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website