Lezersinzending: Thailand waar ligt dat? (deel 2)

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags: , ,
5 februari 2017

Bangkok verkennen, vele eetgelegenheden, het dramatische verkeer maar ook het uitgaansleven. Kortom een bruisende stinkende stad. Aan aandacht geen gebrek van het vrouwelijk schoon, maar was in het vliegtuig al voldoende gewaarschuwd, dus rustig aan.

Na ons twee dagen vertier in Bangkok zijn wij door de vader van de reisleidster naar Jomtien gebracht, alwaar zij een huisje hadden gehuurd op een resort met groot zwembad. Alles perfect geregeld, tot in de puntjes zelfs. Toen wij daar aankwamen bleek dat ze zelf met haar ouders ook een huisje hadden gehuurd en vakantie wilden houden.

Wij zaten in country resort in Jomtien, erg mooi met een groot zwembad. Wij gingen ieder ons eigen weg, de familie en ook wij tweeën. Al snel bleek dat ik overal wel met mijn Engels uit de voeten kon, dat was ook al zo in Bangkok, de reisleidster was feitelijk overbodig geworden. Maar een man een man, een woord een woord.

Wij hadden elk een huisje, privacy was gewaarborgd. Zo op een avond kwam de reisleidster bij mij op bezoek en begon ze het verhaal over haar leven: nog inwonend bij haar ouders met haar dochter. In de steek gelaten door haar Thaise vriend, al voor de geboorte van haar dochter. Ze was wel enigszins verlegen, dat merkte je in alles, een goed opgevoede jonge dame.

Op een dag was het zo verschrikkelijk warm dat zelfs het zwembad geen afkoeling bood overdag, ik bleef bij het huis onder de bomen in de schaduw, daar was het nog uit te houden. De reisleidster kwam regelmatig een praatje met mij maken en vroeg ook van alles aan mij.

Na enige dagen kwam ze later op de avond zo rond 22.00 uur, ik zat voor het huisje net een lekker biertje te drinken. Ze zei dat ze niet kon slapen maar dat haar ouders al wel sliepen en daarom maar even bij mij langs kwam. Ze vroeg of ik haar leuk vond? Ja, een leuke vrouw, spontaan en iets verlegen. Ze vertelde mij ook dat ze mij leuk vond en dat ze blij was om mij te leren kennen.

Mijn vriend was Pattaya in, ik voelde mij door de warmte van die dag ervoor niet helemaal goed daarom was ik bij het huisje gebleven. Het was inmiddels al wat later geworden en wilde eigenlijk wel gaan slapen. “Yyou are young, ja dat was ik ook met mijn 45 jaar nadat ik natuurlijk de vele oudere buitenlanders wel had gezien met een meisje van mijn inschatting van 18 jaar. Maar een leeftijd inschatten van een Thai valt nog niet mee bemerkte ik later.

Ja, de reisleidster zag er ook goed uit. Mam heette ze. Toch maar iets verder proberen met wat ze nu wilde. Om het verhaal kort te houden is ze toch met mij in bed beland. Wel zo dat ze al heel vroeg weer naar haar eigen huisje moest, zodat haar ouders dat niet zouden merken. Ze was preuts, totaal geen seksuele ervaringen, maar wel lief. Denk dat ze de nacht van haar leven heeft gehad want iedere keer vroeg ze waarom doe je dit en waarom dat. Maar haar hoogtepunt kwam al voordat ik zelf begonnen was. Natuurlijk wel alles afgemaakt en ze ging om 4.00 uur al terug naar haar huisje.

Kon ik eindelijk gaan slapen dacht ik. Maar toch liggen nadenken waarom ze zo preuts was, waarom had ze geen enkele ervaring? Daar moest ik toch meer van weten. De volgende dag toch maar aan Mam gevraagd ,want ze was toch 30 jaar met een kind nota bene. Ze vertelde dat ze gelijk al bij de eerste keer seks zwanger was geraakt, de Thai ervan door was gegaan en dat ze daarom geen seks meer wilde. Ja, nu was ik dus weer een ervaring rijker.

Zo de tijd in Jomtien zat erop. Mam en haar vader brachten ons naar Koh Chang en begeleide ons naar ons hotel en ze vertrokken toen weer richting Bangkok.

Wordt vervolgd….

Ingezonden door Roel


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Lezersinzending: Thailand waar ligt dat? (deel 2)”

 1. NicoB zegt op

  Lekker leesbaar en open verhaalstijl. Ook al was ze wat verlegen, de reisleidster leidde ook haar eigen reis. Ben benieuwd naar het vervolg.
  NicoB

 2. timker zegt op

  Ook deel 2 maakt het wachten op het vervolg weer spannend… Mooi geschreven !!!

 3. chris de boer zegt op

  En jij geloofde al die verhaaltjes over haar sexleven toen?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website