Lezersinzending: Mooie films in lege zalen

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags: ,
7 juni 2017

Het eerste weekend van het European Union Film Festival in Chiang Mai zit erop. We hebben er een paar schitterende films gezien, maar helaas in nauwelijks gevulde zalen.

Voor ons is het de eerste keer, maar uit de verhalen begreep ik dat het in voorgaande jaren heel druk was, maar vaak onduidelijk hoe je aan kaartjes kon komen, en dat mensen vaak tevergeefs in de rij hadden gestaan om de laatste kaartjes net voor hun neus over de toonbank te zien gaan. Of misschien vinden mensen de schamele 80 Baht voor een film toch te veel. Of ze kennen het festival gewoonweg niet.

Hoe dan ook, tot en met komende zondag is er iedere dag nog minstens één Europese film te zien. Je kunt de kaartjes online kopen (dat hebben wij ook probleemloos gedaan), maar gezien de drukte tot nu toe lijkt het ook geen probleem om gewoon naar de bioscoop in Maya Plaza te komen. Een mooie kans om wat Europese cultuur te snuiven. Wij gaan komend weekend weer.

Op 17 en 18 juni zijn enkele films ook te zien in Khon Kaen. Daar is de toegang gratis.

François Nang Lae


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website