Lezersinzending: Leuke tripjes vanuit Cha-am of Hua Hin

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags: , ,
24 maart 2018

Sinds 4 jaar overwinteren wij jaarlijks enkele maanden in Cha-am (Thailand). Daar hebben wij een echtpaar ontmoet dat leuke dagtochten organiseert, maar ook meerdaagse tripjes.

Dit echtpaar woont al heel lang in Thailand, spreekt Thais en Nederlands en kan heel veel over dit land met zijn rijke historie vertellen. Zij brengen je naar heel bijzondere en vaak typisch Thaise plekken die je zelf nooit zult vinden.

Wij hebben de afgelopen 4 jaar zo’n 5 verschillende dagtochten met dit echtpaar gemaakt en dit jaar een 6-daagse trip. Zij vragen heel redelijke vergoedingen en ik kan iedereen aanraden om een of meerdere tripjes te maken.

Wilt u informatie, dan kunt u e-mailen naar [email protected]

Ingezonden door Peter

4 reacties op “Lezersinzending: Leuke tripjes vanuit Cha-am of Hua Hin”

 1. Janny zegt op

  Wij zijn onlangs een dag met ze op pad geweest en het was een superdag!
  Ze hebben een fijne auto, rijden veilig. De dame is gediplomeerd Thaise gids.
  We zijn op plekken geweest, waar we het bestaan niet van kenden. En we hebben nu eindelijk eens de uitleg gekregen, in het Nederlands, over de tempels, de gebruiken, de beelden, de monniken de natuur de rituelen. Echt zó bijzonder!
  Heerlijk met ze gegeten in een afgelegen restaurantje, met oók een mooi verhaal. Volgende keer graag weer! P&B

  • Constant en Gemmy Kanitz zegt op

   Wij hebben ook heel wat excursies met Paul en Bussaya gemaakt toen wij een half jaar in Thailand gewoond hebben. Zij hebben ons heel wat mooie plekjes van Thailand laten zien. Waar het grote toerisme niet komt. Wij hebben hier heel goede herinneringen aan.

   Een echte aanrader.

   Constant en Gemmy Kanitz

 2. Ruud NK zegt op

  Ik heb een tocht naar Ampawa gemaakt met deze dame. Onderweg ook nog wat andere leuke dingen bekeken. De boottocht in Ampawa was naast de trein toch wel een van de hoogte punten. Een geheel ander soort excursie dan gebruikelijk. Heel leuk en leerzaam, en een hele dag genoten.

  Overigens, waar is de foto genomen die boven het artikel is geplaatst?

 3. Kees Scheepsma zegt op

  Foto is volgens mij genomen in Khao Sam Roi Yot National Parc en specifiek de Prayha Nakhon Cave.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website