Lezersinzending: De geweldige service van Canon Repair in Bangkok

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags:
28 april 2017

Mijn 24-70 mm zoomlens had het na 9 jaar trouwe dienst opgegeven. En een nieuwe lens of diens opvolger kopen is toch wel erg duur. Dus naar de Head Office Service Center, in de Sathorn Square Office Tower in Bangkok getogen om te vragen of de lens nog gerepareerd kon worden.

Even naar het centrum van Bangkok is een hele onderneming vooral als je uit de provincie moet komen. De vriendelijke man van de service shop keek naar mijn lens en zei dat het diafragma kapot was, een probleem wat bij dit soort lenzen wel vaker voorkomt. Na drie weken kreeg ik bericht dat het onderzoek aan de lens klaar was en dat ze de nodige onderdelen konden vervangen. Kosten, omgerekend € 140 inclusief thuisbezorging door de EMS-koeriersdienst.

Een paar dagen geleden kreeg ik mijn lens thuis. Hij zag er uit alsof ik hem gisteren nieuw had gekocht! Alles was schoongemaakt en alle rubberringen vervangen. En het diafragma werkt uitstekend. Als dat een nieuwe periode van 9 jaar beloofd ben ik goedkoop uit. En nu een hele tevreden klant.

Ingezonden door Hans

2 reacties op “Lezersinzending: De geweldige service van Canon Repair in Bangkok”

  1. Jan zegt op

    Goede service.
    Ik had een 24-70mm zoom van Nikon en mocht hem na zoveel reparaties terugleveren en geld terug gekregen.

  2. Daniël M. zegt op

    In MBK – winkelcentrum nabij National Stadion – is er ook een Canon service center op de 5de verdieping. Ik ben daar al 2 keer naartoe geweest. Laatst was bij aankomst begin december. Ik heb toen mijn Canon Powershot binnengedaan, omdat de lens piepte bij het in- en uitzoomen. Ook het schermpje hing een beetje los. Vlak voor terugkeer mocht ik hem weer gaan afhalen: nieuwe lens en nieuw schermpje. Werkt weer als nieuw.

    Inderdaad, ik vind de Canon-service in Thailand zeer goed. Ben daar heel tevreden. Zeer vriendelijk ook.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website