Vorige week zat onze goed gesmaakte overwintering alweer op. Aangezien we met THAI International terugvlogen op Brussel, wou ik opnieuw gebruik maken van de incheckbalie op het Pratunam station, waar ook de rechtstreekse verbinding vertrekt.

Zwaar beladen met 60 kg bagage van ons beiden en de nodige handbagage werden we per taxi afgezet bij de verlaten stationsingang. Met de hulp van een andere reizigster, vriendelijk Thaise dame, kregen we het geheel in en uit de lift en op weg naar de incheckbalie.

Deze was echter gesloten, enkel met de melding “Temporarly closed” zonder verdere uitleg. Officials in de nabijheid (mensen in uniform) wisten enkel te melden “No have sir”.

Er zat dan niets anders op dan de indirecte verbinding te nemen, ook al zat die stampvol, want die vertrekt al eerdere stations daarvoor. Hetzelfde gesleur en gestouw met als bijkomend nadeel dat we zelf ook al mee moesten, wat eigenlijk niet de bedoeling was, want het was nauwelijks 16.00 uur en we hadden dus nog een werkdag te gaan. Enig voordeel was de prijs – slechts 30 Bath ipv 150 rechtstreeks. Ik had nochtans voor ons vertrek de site ven THAI Airways bekeken en daar was geen enkele melding.

Gelukkig kennen we de airport omgeving en hebben op Lad Krabang road nog enkele uren mogen genieten van onze laatste Thais massage.

Ook de terugvlucht verliep trouwens vlekkeloos.

Ingezonden door Nonkelwin


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Lezersinzending: Geen rechtstreekse treinverbinding met Suvarnabhumi Airport”

  1. Leo Th. zegt op

    Je schrijft dat je opnieuw gebruik wilde maken van de incheckbalie op Pratunam. Ben benieuwd wanneer de vorige keer was want de express-trein van en naar Suvarnabhumi rijdt al geruime tijd niet meer en daarmee is dus ook de incheckbalie op het treinstation gesloten. Jammer dat je niets kon vinden op de site van Thai-Airways, was wel zo klantvriendelijk geweest. Eigenlijk had je de site van de airportlink moeten raadplegen maar ik kan het me voorstellen dat je daar niet bij stil hebt gestaan. In ieder geval hebben jullie nog van een massage mogen genieten.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website