Lezersinzending: BVN nu ook via internet streaming

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags: ,
19 juli 2015

Beste lezers,

In De Telegraaf van zaterdag 18 juli trof ik een advertentie aan van BVN. In plaats van ontvangst via een schotel is het nu (experimenteel, geeft men aan) om BVN digitaal via internet te ontvangen. De webpagina is: www.bvn.tv/bvnlive

De vermelde uitzendtijd is de tijd waarop het in Nederland wordt uitgezonden.

Veel kijkplezier gewenst.

Groet,

Willem

8 reacties op “Lezersinzending: BVN nu ook via internet streaming”

 1. Rob Piers zegt op

  Al gedurende enige tijd kijk ik naar BVN, Zowel op mijn Mac alsop mijn Ipag. De tijden bij mij zijn de tijden in Thailand.
  Misschien een kwestie van instellingen. Overigens de kwaliteit is prima hier in Hua Hin met niet zo’n goede internetaansluiting (CAT).

 2. Tony zegt op

  Ik heb BVN reeds geprobeerd,maar het is en blijft drama.Te traag ,slecht en steeds stilstaand beeld.
  Geef mij maar NLTV .Dat is prima in orde.Tony

 3. dirk zegt op

  Helemaal top via de pc. Een kabeltje naar de tv en goed beeld. Ik weet niet of een goede internet snelheid hier van invloed op is, we hebben hier in Loei bij True internet 32 Mbps (749 baht p/m).

 4. Frans Nico zegt op

  Het drama zal ongetwijfelt veroorzaakt worden door de snelheid van de internetaansluiting en/of die van de PC/tablet.

 5. eddy zegt op

  heb het getest werkt niet op mijn PC WIN8.1, noch met Chrome, noch met Firefox. Heb feedback gestuurd naar BVN, zij vragen dit omdat het in een testfase zit, antwoord gekregen; settings PC nazien! welke settings? Op Android tablet getest werkt ook niet. Ik krijg altijd een zwarte rechthoek waar normaal gezien de film moet afspelen.

  • theoS zegt op

   Hey eddy, probeer eens om al je services op default te zetten. In je events log gekeken naar errors? Je graphics card? Ik heb net, op mijn PC, naar BVN gekeken en uitermate goede kwaliteit en prachtige scherpe kleuren, ongelooflijk goed.

  • RonnyLatPhrao zegt op

   Werkt zeer goed bij mij in Thailand. Ik heb ook Win 8.1 en mijn browser is Chrome.

 6. lung addie zegt op

  dit is oud nieuws. Ik kan reeds meer dan een maand BVN via internet ontvangen. Met een 3G USB stick van DTAC geen enkel probleem. Zeer goede kwaliteit….
  Moet er wel bij vermelden dat dit GEEN gratis internet is, ik heb wel, en dit sedert enkele jaren, een maand abonnement van DTAC. Ik moet er dus voor betalen maar heb dan ook overal waar ik kom internet, zonder up- of download limiet. Moet ook geen uren met een kopje koffie of één flesje water ergens in een bar of resto gaan zitten om van gratis WiFi te kunnen genieten.

  Lung addie


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website