Onder grote belangstelling en in een uitstekende sfeer heeft de Nederlandse ambassadeur in Thailand, Z.E. Joan Boer het nieuwe verenigingsjaar van de NVT Hua Hin/ Cha Am geopend. Hij deed dat door met zijn charmante echtgenote Wendelmoet als eerste op te scheppen van het buffet dat het bestuur van de NVT de massaal opgekomen leden aanbood.

De NVT in de twee zuidelijke Thaise badplaatsen telt inmiddels meer dan 100 leden. Ook locoburgemeester Montri van Hua Hin was van de partij.

Bij afwezigheid van tegenkandidaten werd het zittende bestuur, bestaande uit Do van Drunen (voorzitter), Theo van de Heijde (vice-voorzitter), Leo Vos (penningmeester) en Hans Bos (secretaris) met algemene stemmen herkozen De agenda met onder meer (financiële) verantwoording over het afgelopen jaar en de begroting voor 2015 werd binnen een uur afgewerkt.

Bij de activiteiten voor het komend verenigingsjaar springt het optreden van Sara Kroos op 9 december op de Banyan Golfclub in Hua Hin er uit. Ze zal tevens optreden voor de NVT in Bangkok (15 december) en in Pattaya (14 december). Zij brengt dan haar nieuwe show ‘Van Jewelste”!

In NRC, de Telegraaf, De Volkskrant en ook in het Parool waren lovende recensies te lezen. Wie Sara Kroos nog niet of onvoldoende kent, haar website, www.sarakroos.nl geeft een goede indruk van haar artistieke prestaties. Het optreden wordt mede mogelijk gemaakt door sponsor KLM.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website