Sport kijken in Thailand

Door Charly
Geplaatst in Leven in Thailand
Tags: , , ,
1 november 2020

Het leven van Charly zit gelukkig vol prettige verrassingen (helaas soms ook minder prettige). Sinds een aantal jaren woont hij, met zijn Thaise vrouw Teoy, in een resort niet ver van Udonthani. In zijn verhalen probeert Charly vooral meer bekendheid te geven aan Udon, maar gaat hij ook in op tal van andere zaken in Thailand. Tevens geeft hij een kijkje in zijn belevingswereld in Thailand.


Sport kijken in Thailand

Ter afwisseling van de wat serieuzere onderwerpen die ik in de afgelopen postings heb behandeld, nu een wat luchtiger onderwerp, sport kijken in Thailand.

Zoals de lezers, die mijn schrijfsels volgen, inmiddels wel weten ben ik een hartstochtelijk sportliefhebber. In mijn actieve sportleven heb ik gevoetbald, heel veel badminton gespeeld, in wat mindere mate tennis en redelijk veel gegolfd. In geen van die sporten was ik een uitblinker. Ik kon goed meekomen maar dat was het dan wel. Bij het golfen in ieder geval nog een redelijke handicap bereikt van 26. Het zelf beoefenen van enige sport is thans met het vorderen van de leeftijd en enige fysieke ongemakken niet meer realiseerbaar. Zelfs een rondje golf “lopen”, met behulp van een elektrisch golfkarretje, zit er helaas niet in.

Een paar keer per week rijden we naar Udon voor onze boodschappen. Van die gelegenheid maken we gebruik om gezellig op een terrasje te zitten, te genieten van een drankje en een etentje. Soms wil ik daarbij nog wel eens een partijtje poolbiljart spelen met Teoy. Dat lukt me nog net, waarbij ik overigens bijna steevast verlies. Good Corner, Smiling Frogs, Kavin Buri en daSofia zijn de terrassen die we regelmatig bezoeken. Teoy grijpt dan vaak de mogelijkheid aan om ook even te neuzen op de UD-night market (Preecha market).

Ik wil voorkomen dat ik iedere dag in soi sampan en omgeving ronddwaal en een soort van kroegtijger wordt. Een aantal activiteiten om de dagen op een prettige manier te vullen en verveling te voorkomen, is dan wel een vereiste. Ik heb al geschreven dat ik een hartstochtelijke sportliefhebber ben. Als je niet meer in staat bent om zelf actief sport te beoefenen dan is het volgen van allerlei sporten op TV een heel goede alternatieve bezigheid. Doordat je zelf actief aan een aantal sporten hebt meegedaan, kun je je goed inleven in de moeilijkheidsfactor van een bepaalde sport.

Ook het schrijven van verhalen voor Thailandblog geven de dagen een zinvolle besteding. En natuurlijk de standaard dagelijkse zaken zoals het beantwoorden van e-mails, het lezen van het laatste nieuws en de artikelen en commentaren op Elseviers Weekblad, de digitale krant van het AD, het wel en wee van de voetbalwereld op Voetbal International en het laatste nieuws van de MLB-honkbal competitie op de MLB-site. Soms ook via NPO Politiek de debatten in de tweede kamer volgen.

Het volgen van sportuitzendingen is via de Thaise TV nog geen sinecure. Indertijd daarom een abonnement genomen op Europe TV of iets dergelijks, ik weet de naam niet meer precies. Het was een redelijk beperkt gebeuren met voornamelijk Nederlandse en Belgische zenders. Op een gegeven moment hield die Europe TV er blijkbaar mee op. Ik kon in ieder geval geen verbinding meer maken. Daarom een paar jaar geleden maar een abonnement genomen op True Vision.

True Vision biedt een heel scala aan programma’ s. Veel tv-zenders die ook via andere schotels te zien zijn, veel films en heel veel sport. Probleem met True Vision is dat lang niet alle sportprogramma’ s life worden uitgezonden. Vanwege het aanvangstijdstip in bijvoorbeeld Europa en Amerika worden veel sporten opgenomen om ze vervolgens de dag erop pas uit te zenden. Dat hoeft geen probleem te zijn, zolang je er maar voor zorgt de uitslag van een wedstrijd niet te weten. Dat laatste is niet zo eenvoudig als je, net zoals ik, te nieuwsgierig bent en je de uitslag wel van tevoren wilt weten. Indien je die nieuwsgierigheid kunt bedwingen en je naar het uitgestelde wedstrijdverslag gaat kijken, is het net of het life is. Het echte probleem is dat True Vision ervoor kiest van het wedstrijdverslag een samenvatting uit te zenden, omdat de uitzending moet kunnen passen in een van tevoren geplande tijdsduur. Geen integraal wedstrijdverslag en dat is vervelend omdat je daardoor vaak de opbouw van een wedstrijd niet kunt volgen.

Afhankelijk van het soort abonnement variëren de kosten bij True Vison per maand. Zelf heb ik indertijd het platinum abonnement gekozen tegen een maandelijks bedrag van ongeveer 2.300 baht. Vaak zijn er aanbiedingen waarbij je de eerste maanden een gereduceerd tarief krijgt. Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden bij True Vision, kijk dan op hun website.

Zeer recentelijk had ik het genoegen wederom te mogen vieren dat ik weer een jaartje heb overleefd. Vanwege het covid-19 gebeuren, alhoewel daar in Thailand momenteel weinig van te merken is, uit eten gegaan met het gezin. Deze keer dus zonder vrienden. Omdat ons gezelschap op mij na uitsluitend uit Thai bestaat, gekozen voor een Thais restaurant. Dit restaurant ligt aan de rondweg van Udon, een stuk voor Living Index, maar aan de andere zijde van de weg. De naam van het restaurant, als ik me goed herinner, is Four Khung House.

We zijn hier al ettelijke malen eerder geweest. De ambiance is uitstekend. Je kunt kiezen uit buiten zitten, buiten zitten met overkapping (handig als het regent of als er regen op komst dreigt) of binnen zitten met airconditioning. Het gehele complex, best wel groot, is met gevoel voor stijl opgezet. Zoals bij vele typische Thaise restaurantjes, serveren ze verschillende dranken maar geen wijn. Logisch, want de meeste Thaise mensen drinken dat niet. Als we daar gaan eten neem ik dan ook altijd een fles witte wijn mee. Die wordt door het personeel keurig in een emmer met ijs koel gehouden. En ze bedingen daar geen kurkengeld voor. Het eten, een aantal Thaise schotels en veel garnalen is voor Thaise begrippen uitstekend. Zelf eet ik een heerlijke gebakken glasnoodle schotel met garnalen, knoflook en een apart geserveerde zoetzure saus, met onder andere ananas. Heerlijk. Geen enkele wanklank hierover. En er speelt zelfs een combo life muziek. Wat wil je nog meer?

Na de gebruikelijke verjaardagstaart met kaarsjes aan het einde van de sessie, komt mijn vrouw Teoy met een daverende verrassing. Zij overhandigt mij een keurig verpakt cadeau. Daar heb ik totaal niet op gerekend, want in het algemeen doen we niet zo uitgebreid aan cadeaus bij verjaardagen. Ik pak het pakje uit en houd een bijna vierkant zwart doosje over. Ik weet niet wat het zwarte kastje voorstelt dus maar even gevraagd wat het is. Nou, zegt Teoy, met dat kastje kun je heel veel zenders, ook heel veel sportzenders, op je TV activeren. Ik heb het kastje gekocht van een vriendin toen we in Nongkhai waren. Het kastje is al helemaal voor je geprogrammeerd, dus je kan er zo mee beginnen.

Werkelijk een fantastisch cadeau. Teoy weet natuurlijk dat ik dolgraag naar allerlei sportwedstrijden kijk (zij eigenlijk ook, maar dan vooral voetbal). Schot in de roos, ik kan niet anders zeggen. De volgende dag met het kastje aan de gang gegaan. Na enig telefonisch overleg lukt het me alle kabels op de juiste wijze aan te sluiten en het kastje aan de praat te krijgen. Voor een a-techneut als ik op zich al een wereldprestatie. Het ontvangen van de Nederlandse zenders lukt gelijk. Beeld echter niet erg scherp. De zenders die sportwedstrijden uitzenden geven echter echte problemen. Lukt totaal niet.

Wat is het probleem? De internetverbinding is veel te langzaam. Ik heb geloof ik iets van 300 Mbps, dus dat gaat hem niet worden. Daarom maar gelijk 3BB gebeld en 3BB verzocht zo snel mogelijk een high speed verbinding voor mij te installeren. Bij 3BB hebben ze het enorm druk, dus duurt het drie dagen alvorens ze een glasvezelverbinding komen aanleggen met een download snelheid van 1200 Mbps. Kijk, dat levert een wereld aan verschil op voor de kwaliteit van de uitzendingen. Het beeld is nu haarzuiver.

De zenders zijn per land gerubriceerd. Dus je kiest eerst het land en vervolgens binnen het land de gewenste zender. Er zit ook een “catch” functie in het programma. Daarmede kun je eerder uitgezonden Tv-programma’s alsnog zien. Dit onderdeel moet ik nog uitproberen. Ik ben er nog niet aan toe gekomen.

Nu dit zo goed werkt, gelijk True Vision maar opgezegd. Dat levert al een besparing op van 2.300 baht per maand. Pure win situatie derhalve. Alle programma’ s die je maar kunt wensen en een jaarlijkse besparing van zo’ n 25.000 baht.

Ik ben ontzettend blij met dit kastje. Inmiddels al een aantal honkbalwedstrijden uit het MLB post season life integraal kunnen volgen, het Nederlands voetbalelftal aan het werk gezien alsmede Ajax en Feyenoord en de klassieker tussen Barcelona en Real Madrid. De week waarin ik dit schrijf, de World series honkbal kunnen volgen. Met als World series winnaar, na bijzonder spannende wedstrijden, de Los Angeles Dodgers. Werkelijk fantastische wedstrijden gezien.

Behalve sport natuurlijk alle praatprogramma’ s, zoals Veronica Inside, Rondo en alle uitzendingen van Nederlandse en buitenlandse zenders. Bijvoorbeeld zijn de Amerikaanse verkiezingen ook op USA FOX op 3 november life te volgen. Er zijn zoveel zenders dat je, zeker in het begin, moet uitzoeken op welke zender een bepaald programma te zien is. Maar daar krijg je natuurlijk na verloop van tijd handigheid in. Om toch nog een probleempje te benoemen, ik ben tenslotte Nederlander: door de grote tijdsverschillen is je dagritme behoorlijk instabiel, om het maar zachtjes uit te drukken. Eigenlijk kom ik tijd en slaaptekort om alles te kunnen volgen.

Dat belooft nog wat als we volgend jaar, naast de reguliere sportwedstrijden, ook de Olympische Spelen hebben en het EK-voetbal. Tenzij de Chinese ziekte (sorry, maar het schijnt dat daar toch alle ellende oorspronkelijk vandaan komt) wederom de grote spelbreker wordt natuurlijk.

Charly www.thailandblog.nl/tag/charly/

29 reacties op “Sport kijken in Thailand”

 1. Kees zegt op

  Goed te horen dat je ook weer genoten hebt van de World Series. Jammer dat de Yankees het niet gered hebben, maar een schitterende serie wedstrijden. Vooral het slot van de 4e wedstrijd was ongelooflijk. Uiteindelijk met een terechte winnaar. Voor mij als liefhebber is oktober altijd een heerlijke maand.

 2. Leo zegt op

  Weer een leuk verhaal Charly. Wel ben ik erg benieuwd naar de naam waar je wonderkastje naar luistert. Geniet er van.

 3. klaas zegt op

  Leuk verhaal Charly. Maar heeft dat kastje ook een naam?

 4. Jos smeets zegt op

  Prachtverhaal Charly maar zou graag willen weten waar je het “kastje” kunt kopen groeten Jos

  • Luc zegt op

   Naam van het kastje svp

   • Dennis zegt op

    Klinkt als een IPTV box. Daarvan zijn er talloze.

    Een goede is bijvoorbeeld de Xiaomi Mi Box S. Die kost zo’n 2000 baht of € 60. Te koop in Thailand, maar ook via internetsites als Lazada en AliExpress.

    Een IPTV abonnement zoals in het artikel beschreven kun je ook op AliExpress aanschaffen. Prijzen variëren, maar zitten tussen de €16 en € 50 per jaar.

    NB: De meeste zenders werken. Sommigen werken altijd, anderen soms niet. De Nederlandse zenders werken 99,9% altijd. Thaise zenders idem dito, maar niet elk zenderpakket heeft een uitgebreid zenderaanbod. “Gelukkig” wel de Thaise zenders 3, 5 en 7, dus de soap-series en ook True Sport 1,2,3 en 4 alsmede True4U als je van Thais voetbal houdt

    • Henk zegt op

     Precies Dennis. Alles te bestellen bij Lazada of Alie Express. Beste IPTV box: FORMULER Z8. AMIKO ook goed, beiden dual band. Kosten iets meer. Het is wel een doorn in het oog van de grote ( dure ) providers, want het is eigenlijk illegaal. Je moet wel snelle glasvezel internet hebben, beste is 1000 Mbps. Kost bij 3BB 1230 baht per maand. Zo af en toe wordt er weleens een provider uit de lucht gehaald, in NL door de stichting Brein. Ben je je geld voor het abonnement kwijt.

    • Arnoldss zegt op

     De box heb ik gevonden, maar hoe kan je een abonnement afsluiten bij AliExpress.

     • Henk zegt op

      Web : http://www.evybuy.com

      Email : [email protected]

      Skype : live:enya.li_4

      Whatsapp : +8618165739554

     • Dennis zegt op

      zoeken op IPTV subscription en even door de verschillende aanbieders bladeren

    • Henk zegt op

     Nadeel van de Xiamio Mi box S is dat er geen ethernet aansluiting op zit. Dat kun je wel weer oplossen met een USB-Lan verbinding. Ik heb o.a. de allernieuwste H96, 8k 128 GB 2020, kost 1639 Thb. Bij Lazada. Is niet overal op voorraad.

     • jan zegt op

      Henk ik heb de Maxytec Phoenix Dark IPTV Box 75 Euro
      De Maxytec Phoenix Dark edition is de eerste IPTV ontvanger met Android 9.1 en maarliefst 8K beeldondersteuning.
      Met deze uitstekende videokaart die tot wel 8K op 30 fps ontvangt kun je moeiteloos 4K op 60fps, en Full HD bekijken.

      Met de MyTV app heb je de mogelijkheid om meerdere portals aan te sluiten.
      Snelle draadloze internetverbinding met Dual-Band WiFi

      De Maxytec Phoenix Dark is de eerste IPTV ontvanger die 8K beeld ondersteunt.
      De meeste TV’s ondersteunen Full HD of misschien zelfs 4K, de Phoenix Dark is dus voor zijn tijd!

      Als je geen 8K TV, of videos hebt kun je natuurlijk wel 4K of Full HD ontvangen op 60 fps.
      Download talloze apps met het Android besturingssysteem

      De Maxytec Phoenix Dark heeft een Android 9.1 besturingssysteem. Hierdoor kun je talloze apps downloaden en tover je jouw IPTV box in een volwaardige streamer.
      Versterk je TV box met apps als:

      Netflix
      Spotify
      YouTube
      Kodi

      Specificaties Maxytec Phoenix Dark

      Besturingssysteem: Android 9.1
      Processor: Amlogic S905 x3 Quad Core
      Werkgeheugen: RAM 2 GB
      Videokaart: Multi-Core Mali-T720 GPU
      Interne geheugen: 8 GB
      WiFi: 2.4 GHz & 5 Ghz Dual-WiFi 802.11 (b/g/n)
      Bekabeld netwerk: RJ45
      Video ondersteuning: H.265, H.264, MPEG4 ASP, Xvid, MPEG2, MJPEG tot 4K 60fps & 8k 30fps
      Audio ondersteuning: MPEG/MP3/MPA, AAC, WMA, OGG, WAV, FLAC, APE
      Aansluitingen: 1x USB 3.0, 1x USB 2.0 interface, S/PDIF, AV
      Extern geheugen: Uitbreidbaar met Micro SD
      Stroom: 12 V

      Eenvoudig IPTV via jouw Maxytec Phoenix Dark

      Sluit eenvoudig jouw Stalker portal of m3u afspeellijst aan in de My TV app van de Phoenix Dark.
      De applicatie verbindt jou binnen no time met de Live TV, VOD & TV series van de portal.

      Daarnaast ondersteunt de app ook functies als EPG, terugkijken en opnemen.
      Met de MyTV app heb je de mogelijkheid om meerdere portals aan te sluiten.

 5. willem van laar zegt op

  Charly alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag .
  Wat een mooi verhaal deze en andere keren
  Ga zo door .
  Willem

 6. pete zegt op

  nog gefeliciteerd met je verjaardag Charly.

  Ik kom zelf uit Nongkhai en zou graag weten waar het magische zwarte kastje te koop is.

  Tevens ben ik benieuwd hoe het kan dat je zonder abbonement van een kabelmaatschappij alle zenders kunt krijgen ,wat betekent dat dmv dit zwarte kastje True. bb3 waarschijnlijk failliet gaan als iedereen zo,n kastje aanschaft.

  graag wat meer duidelijkheid hierover.

  alsmede zou ik je graag eens ontmoeten mijn tel:0626923677

  • Charly zegt op

   @pete
   Dank voor je reactie. Uit de reacties van de overige reageerders heb je waarschijnlijk al een beetje antwoord op je vragen gekregen. elf heb ik die antwoorden niet paraat. Voor mij is het figuurlijk en letterlijk een black box. Leuk om elkaar eens te ontmoeten. Mijn email adres is [email protected]

   Met vriendelijke groet,
   Charly

 7. Ben zegt op

  Ik heb ook een glasvezelaansluiting van 3bb verder heb ik 2 androidboxen voor de 2 tv s.
  Het werkt voor 95% goed..
  Vele tv zenders en flims.
  Ben

 8. DE LAENDER zegt op

  Ik begrijp al die problemen niet,u betaald 600 bath per maand of een jaar abonnement kost 7200 bath en een extra maand dus 13 maanden voor 7200 bath . Alle Nederlandse en Belgische zender live ook de Duitse zenders euro sport zigo sport en noem maar op . De naam is euro tv u kan ook alles 2 weken terug zien . Er zijn ook 3 cinema zender tussen Nederlands ondertiteld . Dus wat zit u te sukkelen. Veel succes

  • Charly zegt op

   @DE LAENDER
   Omdat mijn blikveld verder gaat dan Belgie, Nederland en Duitsland. Ik kijk graag naar allerlei sporten en die worden in toenemende mate niet meer door de genoemde landen uitgezonden. Baseball van de MLB in de USA al helemaal niet. Zelfs geen minuutje. American football, ijshockey, basketbal en noem verder maar op. Plus vele talkshows in Amerika. Blijf je toch een beetje bij. Naar Jinek en OPT1 kijken is daarbij vergeleken echt kruimelwerk.
   Dus wie zit er nou te sukkelen?

   Met vriendelijke groet,
   Charly

 9. Hans zegt op

  https://www.lazada.co.th/catalog/?q=android+box&_keyori=ss&from=input&spm=a2o4m.cart.search.go.2b626108ey8uPR

  Ik heb er zelf drie omdat ik wilde vergelijken

  Nvidia Shiel 2017
  T95Q
  X96 Max+

  De Nvidia is veruit de duurste en volgens kennens de Rolls Royce onder de Android boxen, maar dat komt omdat deze box voor gaming gebruikt kan worden

  Als het voor streaming is volstaan de veel goedkopere twee andere.

  Hierbij heeft de X96 Max+ mijn voorkeur, lijkt het allemaal net iets beter te kunnen behappen.

  Van belang is minstens 32 RAM

  Indien mogelijk WiFi vermijden en gewoon rechtstreeks met een LAN kabel op de router aansluiten.

  WiFi beperkt de download snelheid tot circa 300 mbps, om het even hoeveel de fiberoptic bij je binnenbrengt. Met een kabel loop de snelheid op tot circa 800-900 bij een 1000 mbps aansluiting van 3BB

  Er zijn vele aanbieders van pakketten maar pas op: lang niet ieder pakket heeft Nederlandse en Vlaamse zenders. Ook is er veel verschil in kwaliteit. Vraag altijd een proefperiode aan, al is het maar 24 uur, om te zien hoe het werkt en natuurlijk om te zien of jouw zenders in het pakket zitten

 10. Sjaak zegt op

  Ik heb ook een Android kastje en de goedkoopste True. Kijk ziggo en films gratis via een app. Mocht iemand interesse hebben, ik woon in Cha-am en kan je helpen bij het installeren van een Android kastje.

 11. KhunTak zegt op

  Voor de liefhebbers, ik gebruik zelf ook een android kastje+ abonnement
  Ik kan jullie mijn provider wel geven. Heel goedkoop èn nog veel belangrijker. Zeer goede kwaliteit, bij voldoende bandbreedte natuurlijk
  Stuur maar een berichtje.
  [email protected]

 12. Charly zegt op

  Mijn excuses dat ik de naam van de box niet weet. Cadeau gekregen van mijn lieve vrouw Teoy, die een en ander – zonder dat ik het wist – van een vriendin in Nongkhai heeft gekocht. Het enige dat ik op de black box kan vinden is TX6. Overigens, als ik het programma open, verschijnt er onder meer IPTV. Ik vermoed dus
  dat de antwoorden die zowel door Dennis als Henk worden gegeven, het dichts bij de werkelijkheid komen.

  Met vriendelijke groet,
  Charly

 13. Han zegt op

  Buyiptv is een goed alternatief. 2 jaar voor 70€. Kijk voor proefperiode op internet. Alle zenders die ik wil voor weinig geld, wel snel internet nodig maar niks met kastjes.

  • Henk zegt op

   Wat bedoel je met niks met kastjes? Rechtstreeks op smart tv? Of op Android TV?

  • Leo_C zegt op

   Ja, wil dit ook wel weten, via browser misschien ?
   Laat a.u.b. weten hoe dit werkt.

   Bij voorbaat dank,

   Leo

 14. Foppo zegt op

  Ik denk dat het voor iemand die niet vertrouwd is met het fenomeen IPTV het wel erg eenvoudig wordt voorgesteld.
  Van belang is dat je een boxje aanschaft (voor weinig geld overigens pakweg vanaf 700 bath) waarop een recente versie van android is geïnstalleerd. Die dingen zijn voorzien van een aangepaste versie van android en net als de meeste telefoons bijvoorbeeld niet zomaar te updaten.

  Ten tweede is het zo dat om een IPTV stream te kunnen weergeven je over de juiste software moet beschikken. De software bepaald of je de stream in je kastje weergeeft op je MAC adres (dat is dan een soort wachtwoord) van het kastje of dat je een zogenaamde m3u stream koopt en dan krijg je het wachtwoord van je leverancier.
  De software werkt dan ook heel anders.

  Perfectview is een veel gebruikte oplossing als je gebruik wilt maken van een m3u stream.
  Een prettiger manier van tv kijken en zappen is software genaamd STB Emu. Deze software kan tevens de EPG (wat is er nu en straks op TV) in de stream direct weergeven.

  Beide zijn gratis te downloaden en als .apk bestand op je box te installeren.
  Als de software eenmaal op het boxje staat moet de stream in de software gaan draaien, het hoe en wat staat uitgebreid op internet.
  Voor STB Emu geldt dat je een reclame balkje ziet maar dat is met een betaalde versie voor €5 op te lossen.
  En als je goed op internet zoekt is STB emu Pro ook wel te vinden.
  Pas op met zomaar downloaden want er wordt veel naar gezocht en de virus en malware criminelen weten dat en dan lijkt het dat je wat gevonden hebt maar…. enz.

  Tenslotte, het is en blijft illegaal, geen enkele IPstream is legaal en het daarom wel verstandig om op je boxje ook een goede VPN te installeren.

  Ik las een opmerking over Euro TV, afgezien van de vraag of dit helemaal legaal is vind ik het achterlijk duur, ongeveer 200 euro per jaar voor een handje vol zenders terwijl je een IPTV abbo hebt met een paar duizend zenders voor 6 a 7 tientjes per jaar en als je het goed doet ook met terugkijk mogelijkheid.
  En…. met een paar duizend films in alle categorieën vaak met Nederlandse ondertiteling.
  (maar dat hangt wel van je leverancier (provider) af….

 15. Foppo zegt op

  Nog even een aanvulling: bij Power Buy in de Central plaza’s verkopen ze de GMMZ Android TV Box
  Features

  Type: Internet TV set-top box
  Connector: HDMI
  Used for: Connect the internet to the TV.
  Materials used: plastic
  VERSION SHIP: ANDROID 7.1
  Warranty (year): 1
  19.0 x 98.0 x 98.0
  Color: Black, Green
  Lead weight (kg): 0.4
  Others: Connect the internet signal to the TV. Can connect USB, BLUETOOTH and WIFI, can watch movies, listen to music, play games
  Products in the box (free items in the box): ADPTOR, REMOTE, HDMI cable, user manual, AV cable

  Prima boxje en…er zit een afstandbediening bij die samen met STB EMU heel fijn werkt….

 16. Han zegt op

  Werkt overigens ook via vlc mediaplayer op je computer. Ik gebruik het programma smart iptv op mijn tv, werkt prima. Natuurlijk zijn er uitgebreidere aanbieders maar niet voor deze prijzen. Kijk even op die site voor info.

  • Han zegt op

   Buy-iptv.services


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website