De Volkskrant in Thailand

Door Gringo
Geplaatst in Leven in Thailand
Tags:
16 augustus 2017

Hier in Thailand hou ik uiteraard de Nederlandse kranten wel bij via internet, zodat ik toch wel op de hoogte blijf van het wel en wee in Nederland. Toen ik nog in Alkmaar woonde ben ik tientallen jaren geabonneerd geweest op De Volkskrant, waarvoor ik een half uur eerder dan noodzakelijk opstond om die krant te lezen voordat ik aan het werk ging.

Nu krijg ik dagelijks twee nieuwsbrieven van De Volkskrant, die mij vertellen welke artikelen te lezen zijn. Daar zitten regelmatig interessant of leuke verhalen bij, die ik wel wil lezen, maar dat gaat niet. Voor veel van die artikelen moet je namelijk een abonnement nemen om ze te kunnen lezen. Dat wil ik ook wel, maar meerdere verzoeken mijnerzijds werden afgewezen, omdat een abonnement voor mensen in het buitenland niet mogelijk is.

Ik wil daarom graag in contact komen met iemand in Nederland, die wel een digitaal abonnement op De Volkskrant heeft. In voorkomende gevallen zal ik dan vragen mij een bepaald artikel in zijn geheel te sturen. Wie o wie?


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

11 reacties op “De Volkskrant in Thailand”

 1. Cornelis zegt op

  Vreemde zaak dat je vanuit het buitenland geen digitaal abonnement kunt nemen, dat zou toch niets moeten uitmaken? Dat ze de papieren krant niet in het buitenland bezorgen is logisch, maar via de digitale snelweg zou dat toch geen probleem moeten zijn. Zal wel met betalingsverkeer en de gewenste automatische afschrijving van het abonnementsgeld te maken hebben.

  • Sir Charles zegt op

   Inderdaad heb een digitaal abonnement van NRC, geen probleem.

 2. Jos Campman zegt op

  Via http://www.Blendle.com kun je gratis bladeren door alle (regionale) dag/weekbladen – dus ook de Volkskrant – en online magazines. Alle artikelen zijn vervolgens los te koop. Eenmalig gratis aanmelden en simpel een tegoed storten van waaruit je de stukken betaalt. Denk er aan: Je mag ze lezen, niet in welke vorm dan ook herplaatsen… (pas op: kies voor de NL-versie en neem geen premium-maandabonnement maar betaal als gezegd gewoon per artikel)

 3. Cees 1 zegt op

  Je kunt inderdaad een app. downloaden via de app store of Google store . Dan kun je per dag , week , maand een abbonement nemen. Je kunt als je het te duur vind bij Google de app Nederland kranten downloaden. Dan kun je toch heel veel artikelen gratis lezen. Plus heel veel andere dag en week bladen

 4. Hansman zegt op

  Heel vreemd idd. Vorige week werd mij gevraagd of ik als oud
  Abonnee van een aanbieding gebruik wilde maken. Heb wel een
  3jarig digitaal abonnement bij NRC.

 5. loe zegt op

  Ik heb samen met een vriend in Nederland een abonnement op de VK.
  Hij betaalt en ik heb zijn gebruikersnaam en password.
  Lijkt me niet moeilijk te regelen en over de kosten kun je onderhandelen 🙂
  Downloaden gaat als een zonnetje.

 6. Fransamsterdam zegt op

  Ik heb eens even geïnformeerd bij de Volkskrant, en een digitaal abonnement in het buitenland is ‘zeer zeker mogelijk is als je beschikt over een IBAN-nr’.
  .
  https://goo.gl/photos/rkn1NXkbgBYamHDr5

  • Gringo zegt op

   Bedankt Frans, voor de genomen moeite. Het schijnt nu inderdaad wel te kunnen.
   Ik heb nu in ieder geval een grastis proefabonnement. Daarna zien we wel weer!

 7. Slagerij van Kampen zegt op

  En dan zeuren kranten ook nog over een teruglopend aantal abonnee’s. Bureaucratie. Immers: men kan toch gewoon een jaarabonnement vooraf geheel betalen? Wat maakt dan het al dan niet hebben van een IBAN nr of het hebben van een Nederlandse bankrekening dan nog uit? Betaal per Visa voor een jaar vooruit en men levert digitaal toch? Wat is het probleem eigenlijk?

 8. rob zegt op

  Ls,

  Je kan aan ook aan iemand vragen in Nederland een abonnement te nemen, te verrekenen en deze in Thailand te lezen. gr Rob

 9. Jan Hoekstra zegt op

  Private Internet Access een VPN en inloggen op Nederlandse server, goedkoop en makkelijk


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website