Koh Tao

Vandaag de laatste foto’s uit de serie ‘Stranden, strandhuisjes en eilanden kijken in Thailand’. Wij hopen dat je hebt kunnen genieten van de prachtige stranden en eilanden die Thailand rijk is. Ook de strandhuisjes zijn natuurlijk leuk om te bekijken en even bij weg te dromen. Zo uit je bed het strand op en de zee in, dat is toch fantastisch?

De volgende serie is al in voorbereiding en zal je ook verbazen. Wij tonen in de nieuwe reeks prachtige foto’s van de vele luxe en bijzondere accomodaties die Thailand rijk is. Denk aan luxe hotels, sfeervolle hotelkamers in bijvoorbeeld Lanna stijl, heerlijke zwembaden en nog veel meer foto’s die je zullen laten hunkeren naar een heerlijke vakantie en al het goeds wat Thailand te bieden heeft. En dat aanbod is zeer gevarieerd dat zul je straks wel zien.

De nieuwe reeks zal overigens niet meer dagelijks worden geplaatst maar met een lagere frequentie, waarschijnlijk om de twee  dagen. Nog even geduld dus. Het wachten zal beloond worden.

Koh Adang

 

Ang Thong National Park

 

Laem Son beach in Ranong

 

Phang Nga Bay – James Bond Island

 

Phuket: Patong Beach, Karon Beach en Kata Beach

 

Railay beach – Krabi

 

Nang Rong Beach Sea in Sattahip

7 reacties op “Stranden, strandhuisjes en eilanden kijken in Thailand (slot)”

 1. Leo Th. zegt op

  Mooie stranden maar ook verrassend leuke huisjes gezien in deze serie. Meende in enkele weleens verbleven te hebben en er waren zeker strandhuisjes bij waar ik á la minute naar toe zou willen gaan. Bedankt en ik ben benieuwd naar de volgende serie over de luxe accommodaties in Thailand.

 2. Tino Kuis zegt op

  Wat een prachtige stranden! Schitterende afbeeldingen!

 3. henk zegt op

  Bedankt voor deze serie.
  Was leuk.

 4. Rys Chmielowski zegt op

  Wederom genoten van deze serie ‘Stranden, strandhuisjes en eilanden kijken in Thailand’. Jammer dat het afgelopen is. Dan kom ik maar zo spoedig mogelijk zelf naar Thailand om nieuwe stranden, strandhuisjes en eilanden te bekijken. Bedankt voor deze de moeite waard serie.

 5. carlo zegt op

  Ik voel mij gemarteld. Al dat moois en je mag er naar kijken op foto maar… afblijven.

 6. Erwin zegt op

  Ik denk vanuit viewpoint op Phuket dat je kunt zien, Kata noi, Kata beach en Karon beach. Patongstrand niet zichtbaar en ligt om de volgende hoek.
  Hele mooie fotoos en jammer dat het voorbij is. Nieuwsgierig naar het volgende thema!

 7. Guus van der Hoorn zegt op

  Prachtige sfeer op deze foto’s, is het niet mogelijk om enkele foto’s voor eigen slaapkamer te kopiëren ?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website