Koh Tao

Vandaag de laatste foto’s uit de serie ‘Stranden, strandhuisjes en eilanden kijken in Thailand’. Wij hopen dat je hebt kunnen genieten van de prachtige stranden en eilanden die Thailand rijk is. Ook de strandhuisjes zijn natuurlijk leuk om te bekijken en even bij weg te dromen. Zo uit je bed het strand op en de zee in, dat is toch fantastisch?

De volgende serie is al in voorbereiding en zal je ook verbazen. Wij tonen in de nieuwe reeks prachtige foto’s van de vele luxe en bijzondere accomodaties die Thailand rijk is. Denk aan luxe hotels, sfeervolle hotelkamers in bijvoorbeeld Lanna stijl, heerlijke zwembaden en nog veel meer foto’s die je zullen laten hunkeren naar een heerlijke vakantie en al het goeds wat Thailand te bieden heeft. En dat aanbod is zeer gevarieerd dat zul je straks wel zien.

De nieuwe reeks zal overigens niet meer dagelijks worden geplaatst maar met een lagere frequentie, waarschijnlijk om de twee  dagen. Nog even geduld dus. Het wachten zal beloond worden.

Koh Adang

 

Ang Thong National Park

 

Laem Son beach in Ranong

 

Phang Nga Bay – James Bond Island

 

Phuket: Patong Beach, Karon Beach en Kata Beach

 

Railay beach – Krabi

 

Nang Rong Beach Sea in Sattahip


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Stranden, strandhuisjes en eilanden kijken in Thailand (slot)”

 1. Leo Th. zegt op

  Mooie stranden maar ook verrassend leuke huisjes gezien in deze serie. Meende in enkele weleens verbleven te hebben en er waren zeker strandhuisjes bij waar ik á la minute naar toe zou willen gaan. Bedankt en ik ben benieuwd naar de volgende serie over de luxe accommodaties in Thailand.

 2. Tino Kuis zegt op

  Wat een prachtige stranden! Schitterende afbeeldingen!

 3. henk zegt op

  Bedankt voor deze serie.
  Was leuk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website