Strandbungalows op Koh Chang (Nadezhda Zaitceva / Shutterstock.com)

Wie regelmatig in Thailand komt zal zich vergapen aan de prachtige stranden en eilanden die Thailand rijk is. De totale kustlijn bedraagt 3.219 km en veel daarvan is goed bedeeld met oogverblindende tropische stranden. Daarnaast heeft Thailand maar liefst 1.430 eilanden waarvan een aantal bekende maar ook een groot aantal onbekende en onbewoonde eilanden.

In deze nieuwe serie tonen wij bijzondere foto’s van stranden, strandhuisjes en eilanden. De Thaise namen van de eilanden worden meestal voorafgegaan door het woord Koh of Ko (Thais voor eiland). De eilanden, maar ook de stranden liggen in of aan de Golf van Thailand en de Andamanse zee en kenmerken zich door een ongekende schoonheid.

Dagelijks gaan wij op zoek naar aansprekende foto’s van eilanden, stranden en strandaccomodaties. Het kan gebeuren dat er meerdere foto’s van hetzelfde strand of eiland worden geplaatst. Dat heeft te maken met enorme aanbod en het soms lastig is om te kiezen. In ieder geval willen wij in beeld brengen waarom Thailand zo’n enorme aantrekkingskracht heeft op toeristen wereldwijd. Dat heeft vooral te maken met de prachtige foto’s die zijn gemaakt en waar je al van geniet wanneer je er naar kijkt.

Veel plezier!

Kleurrijke strandhuisjes

 

Andamanse zee

 

Koh Khai

 

Bamboo Island

 

Koh Yao No i- Phuket

 

Red roof bungalow house op Railay beach west Ao Nang (Krabi)

 

Koh Lipe (HitManSnr / Shutterstock.com)

4 reacties op “Stranden, strandhuisjes en eilanden kijken in Thailand (7)”

 1. bertboersma zegt op

  al die eilanden zijn van grote schoonheid. We zijn ongeveer 25 jaar achter elkaar in Thailand geweest.
  Helaas is mijn vrouw minder valide geworden en kunnen we niet meer.
  Ik zou heel graag nog willen.
  bert

  • Stefaan zegt op

   Minder valide mensen vinden makkelijk hulp van Thai. Misschien moet je jullie droom nog niet opgeven. Wel eerder kiezen voor een mooi strand aan zee dan op een eiland. En voor ieders budget : van een strandhut tot een 5-sterren hotel.
   Er zijn vast wel (privé)organisaties zijn die jullie kunnen helpen.

 2. Ginette zegt op

  Prachtig en vind het strand van koh chang prachtig je kan er lange wandeling maken helaas dit jaar niet

  • Philippe zegt op

   Niet teveel reclame maken over Koh Chang aub (svp) … is nog bij wijze van spreken ongerept = Thailand !
   Aan Bert hierboven: 25 jaar Thailand ! jullie zijn dus nu “in de jeugd van jullie ouderdom” … een reden temeer om te genieten … doen !!!
   Ik weet niet wat jullie budget is maar tipje = The Chill Resort op Koh Chang … rolstoel of wat dan ook vriendelijk en rechtstreeks toegang van de kamer tot zwembad (twee trapjes). Uiteraard zijn de Thai de eerste om te helpen maar ook de Toeristen die daar komen zijn dat (Toeristen met een grote T, dus niet die … je weet wel …). Succes
   Groetjes uit Antwerpen en hopelijk kom ik je daar tegen in 2022, zal je dan graag helpen indien nodig !


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website