Een huisje bij het strand

Wie regelmatig in Thailand komt zal zich vergapen aan de prachtige stranden en eilanden die Thailand rijk is. De totale kustlijn bedraagt 3.219 km en veel daarvan is goed bedeeld met oogverblindende tropische stranden. Daarnaast heeft Thailand maar liefst 1.430 eilanden waarvan een aantal bekende maar ook een groot aantal onbekende en onbewoonde eilanden.

In deze nieuwe serie tonen wij bijzondere foto’s van stranden, strandhuisjes en eilanden. De Thaise namen van de eilanden worden meestal voorafgegaan door het woord Koh of Ko (Thais voor eiland). De eilanden, maar ook de stranden liggen in of aan de Golf van Thailand en de Andamanse zee en kenmerken zich door een ongekende schoonheid.

Dagelijks gaan wij op zoek naar aansprekende foto’s van eilanden, stranden en strandaccomodaties. Het kan gebeuren dat er meerdere foto’s van hetzelfde strand of eiland worden geplaatst. Dat heeft te maken met enorme aanbod en het soms lastig is om te kiezen. In ieder geval willen wij in beeld brengen waarom Thailand zo’n enorme aantrekkingskracht heeft op toeristen wereldwijd. Dat heeft vooral te maken met de prachtige foto’s die zijn gemaakt en waar je al van geniet wanneer je er naar kijkt.

Veel plezier!

Ya Nui, Nai Harn en Ao Sane bij Phuket

 

Oogverblindend mooi

 

Phuket Surin Beach

 

Phuket Surin Beach

 

Khai Nok island Phuket

 

Beach house op Koh Mak

2 reacties op “Stranden, strandhuisjes en eilanden kijken in Thailand (5)”

  1. Ryszard Chmielowski zegt op

    Was aflevering nr. 5 ‘Stranden, strandhuisjes….’ niet reeds gisteren (25 september) verschenen?
    Vandaag hoopte ik op aflevering nr. 6 (26 september)…..

  2. Angela zegt op

    wauw, het eerste huis is echt een droom!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website