Een bungalow op het strand

Wie regelmatig in Thailand komt zal zich vergapen aan de prachtige stranden en eilanden die Thailand rijk is. De totale kustlijn bedraagt 3.219 km en veel daarvan is goed bedeeld met oogverblindende tropische stranden. Daarnaast heeft Thailand maar liefst 1.430 eilanden waarvan een aantal bekende maar ook een groot aantal onbekende en onbewoonde eilanden.

In deze nieuwe serie tonen wij bijzondere foto’s van stranden, strandhuisjes en eilanden. De Thaise namen van de eilanden worden meestal voorafgegaan door het woord Koh of Ko (Thais voor eiland). De eilanden, maar ook de stranden liggen in of aan de Golf van Thailand en de Andamanse zee en kenmerken zich door een ongekende schoonheid.

Dagelijks gaan wij op zoek naar aansprekende foto’s van eilanden, stranden en strandaccomodaties. Het kan gebeuren dat er meerdere foto’s van hetzelfde strand of eiland worden geplaatst. Dat heeft te maken met enorme aanbod en het soms lastig is om te kiezen. In ieder geval willen wij in beeld brengen waarom Thailand zo’n enorme aantrekkingskracht heeft op toeristen wereldwijd. Dat heeft vooral te maken met de prachtige foto’s die zijn gemaakt en waar je al van geniet wanneer je er naar kijkt.

Veel plezier!

Koh Phayam in de Andamanse zee

 

Koh Poda – Krabi

 

Ang-Thong National Park

 

Strandhutjes – Andamanse zee

 

Koh Lipe

 

Railay Beach Krabi


» Laat een reactie achter


Rating: 4.89/5. From 9 votes.
Please wait...

5 reacties op “Stranden, strandhuisjes en eilanden kijken in Thailand (2)”

 1. Bjorn zegt op

  Als dit niet het paradijs is op aarde, dan weet ik het ook niet meer. Gewoonweg prachtig!!!

 2. Pieter, zegt op

  Prachtig’

  Pieter,

 3. PEER zegt op

  In een woord : prachtig

  Maarrrrr ik zit nu nog in de donkere saaie dagen voor Kerstmis in Ned.
  Dus ik voel me gepest ?!

  • jan zegt op

   aggg wat is gepest.

   Het is nu even niet anders want heel de wereld ligt op slot. wij moeten ons nu even bedruipen met mooie foto’s en mooie verhalen die wij lezen en niet geheel onbelangrijk met alle hele mooie herinneringen. Zelfs de herinnering van midden op een grote kruising midden in Bangkok staan met alle uitlaatgassen, de overvolle treinstations, en de vele witte standen met piswarm water zijn nu even dierbaar.
   Hoop echt dat we volgend jaar weer kunnen reizen. Een en ander is ook niet uit te leggen aan je kennissen/familie als je er nog nooit geweest bent.

 4. Nonkelwin zegt op

  Beste redactie,
  Leuk idee om weer eens een nieuwe reeks op te starten aan gegevens waarmee de Thaibloggers bekend zijn. Hopelijk worden er voldoende details meegedeeld: dus liefst iets meer dan Strandhuisjes aan zee.

  Voor mij eigenlijk een gelegenheid om aan de vele lezers te vragen of iemand bekend is met het eiland Koh Chuck. Heb het ergens wel eens gelezen in een of ander reisverslag, maar kan het nergens situeren. Waarschijnlijk onbewoond want anders zou het wel in bepaalde brochures terug te vinden zijn.

  Benieuwd of het bij jullie bekend zou zijn.

  Gegroet en geniet van die prachtige eilanden,
  Nonkelwin.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website